free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

«Μπαμ» με Φούντα ο ΑΟ Καραβάς!

 

Την ένταξη του 29χρονου μεσοεπιθετικού του Κερατσινίου ανακοίνωσε ο ΑΟ Καραβάς προκαλώντας αίσθηση στον χώρο του ποδοσφαιρικού Πειραιά.

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Σίμου Φούντα πραγματοποίης εο ΑΟ Κξαραβάς ταράζοντας τα … νερά στον χώρο του πειραίκού ποδοσφαίρου! 

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου της Παλιάς Κοκκινιάς μετά από συντονισμένες ενέργειες, ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους, τον 29χρονο μεσοεπιθετικό του Κερατσινίου, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες και από τους σημαντικότερους συντελεστές κατάκτησης του φετινού νταμπλ των «ροσονέρι», που σημαδεύτηκε από την ιστορική επιστροφή στην Γ’ Εθνική μετά από διάστημα 14 ετών. 

O 29χρονος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζοταν στην ομάδα του Κερατσινίου, με το οποίο πραγματοποίησε 98 συμμετοχές και πέτυχε 33 γκολ. Μάλιστα,  χρονιά που μας έφυγε μάλιστα να σημειώνει σε όλες τις διοργανώσεις 20 γκολ. Έχει επίσης αγωνιστεί με επιτυχία στον Ερμή Κορυδαλλού. 

Με την ένταξη του Φούντα, ο ΑΟ Καραβάς προσθέτει στην «μηχανή» του έναν παίκτη, που ειδικεύετια να «σπάει» τις αντίπαλες άμυνες με τις εξαιρετικές κάθετες πάσες του, ενώ παράλληλα έχει έντονα αναπτυγμένη την αίσθηση του γκολ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Και τον Φωτεινάκη ο Αμπελακιακός

Ρένος Γιαμπουράς

Η ΑΕ Μοσχάτου χαλαρό 3-0 με ΑΕ Αίγινας

Abola Team 3

Ο Βασίλης Κουντουράς η νέα προσθήκη στην ΑΕ Μοσχάτου

Abola Team 3