free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συμφωνία ΠΟΑ με τον αμυντικό Χαμαλάκη

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μετεγγραφής είναι ο ΠΟΑ ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Παναγιώτη Χαμαλάκη ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη Δόξα Γαλιάς και είχε αρχικά συμφωνήσει να αγωνιστεί με την ομάδα των Μοιρών, η οποία έδωσε την συγκατάθεση της για να συζητήσουν οι δύο πλευρές. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρόνος δυναμικός αμυντικός ο οποίος αγωνιζόταν επί χρόνια με τη φανέλα της Δόξα Γαλιάς, συναντήθηκε με τους ανθρώπους του ΠΟΑ και συμφώνησαν σε όλα προκειμένου να συνεργαστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση των δύο πλευρών για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του.

Το αξιοσημείωτο της… υπόθεσης, είναι πως ο Παναγιώτης Χαμαλάκης ο οποίος είχε συμφωνήσει με τις Μοίρες, θα μεταβεί στο Ατσαλένιο με τις ευχές των Μεσαριτών οι οποίοι από τη πρώτη στιγμή δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στην επίτευξη της μετεγγραφής.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχεία της μετεγγραφής, είναι το γεγονός πως ο Μανώλης Σουτζής γνωρίζει πολύ καλά τον Παναγιώτη Χαμαλάκη τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της διετής θητείας του στη Δόξα Γαλιάς.

Related posts

Ο Ερμής Κιβερίου 1-0 την Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 2

Ανακοίνωσε Μουσικάκη το Σιδηρόκαστρο

Abola Team 2

Κυκλαδίτικος αέρας…

Κωνσταντίνος Περούλης