free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ελευθεριάδη ο Αετός Κορυδαλλού, Μανδύλα η ΑΕ Περάματος, Κρίστο και Τουρουντζή ο Ήφαιστος, παρελθόν ο Κολιούσης από την Οδηγήτρια

Ο  Αετός Κορυδαλλού απέκτησε  τον 21 χρονο επιθετικό Χαράλαμπο Ελευθεριάδη που αγωνιζόταν στην Χαλκηδόνα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ιωνικού αγωνίστηκε και για μια χρονιά στον Αστέρα Βάρης.

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου. Εχει προηγηθεί  του  Βασίλη Χατζάκη από την Οδηγήτρια . Όσον αφορά την απόκτηση του  Αργύρη Τσιμηλιώτη από τον ΑΟ Κορυδαλλό υπάρχει μια διαφορά που αναμένεται να λυθεί τις επόμενες μέρες…..

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση η ΑΕ Περάματος απέκτησε τον 29χρονο δεξι μπακ – χαφ Άγγελο Μάνδυλα που αγωνιζόταν  στον Πανιώνιο Κερατσινίου.

Ο Ήφαιστος απέκτησε τον 27χρονο επιθετικό Σωτήρη Κρίστο που αγωνιζόταν τελευταία  στην  Αναγέννηση Ιεράπετρας  αλλά είναι γνωστός στο Πειραϊκό κοινό από την παρουσία του παλαιότερα στην ΑΕ Νίκαια.

Επίσης αποκτήθηκε και ο 23χρονος αμυντικός Πασχάλης Τουρουντζής που έπαιζε την χρονιά που  πέρασε στον Αργοναύτη και  παλαιότερα στον Πανφαληρικό .

Παρελθόν για την Οδηγήτρια αποτελεί ο Φώτης Κολιούσης. Ο  23χρονος μέσος που έχει αγωνιστεί επίσης σε Προοδευτική και ΑΕ Περάματος βρίσκεται ήδη σε συζητήσει για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Οδηγήτριας για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία τους.

 

 

Related posts

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου (21 και 22/4) στον Πειραιά

Abola Team 3

Ανακαίνιση και ανακασκευή νέων αποδυτηρίων στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού΅(Ολόκληρο το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Ξεκίνησε η οικονομική ενίσχυση στα ερασιτεχνικά σωματεία

Γιώργος Ανανίδας