free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σημαντική ενίσχυση με επιστροφή Κολόκα ο Πανηλειακός!

Στο πρόσφατο παρελθόν αποτέλεσε «βράχο» της «ερυθρόλευκης» άμυνας του Πανηλειακού και πλέον επιστρέφει σε ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας του τόπου του σε Εθνική κατηγορία.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κολόκα, τον Πυργιώτη ποδοσφαιριστή, που είναι «γέννημα- θρέμμα» παίκτης του Πανηλειακου, γνώριμος κι εξαίρετος, κεντρικός αμυντικός. 

Ο έμπειρος 32χρονος (γεννηθείς το 1985) παίκτης έχει ξεκινήσει από τους Νέους του Πανηλειακού, κι από το 2003 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε σε αυτήν σε Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική, ως το 2009 όπου μεταπήδησε στον Εθνικό Αστέρα (Β’ Εθνική) για μια σεζόν. Κι επέστρεψε στον Πανηλειακό το 2010 (στην τότε επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική), αγωνιζόμενος σε αυτήν για τρεις σεζόν στη Γ’ Εθνική ως το καλοκαίρι του 2013.

Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στην Ερμιονίδα την πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (άνοδος) και τη δεύτερη στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής τότε, και την επόμενη σεζόν 2015-2016 στον Παναιγιάλειο, επίσης Β’ Εθνική.

Πέρυσι, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Εργοτέλη (Γ’ Εθνική, που στη συνέχεια πήρε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο και άνοδο στη Β’ Εθνική) και στο δεύτερο μισό στον Πανελευσινιακό, στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής.

Αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας ως τώρα, μετά και την (επίσης επιστροφή ντόπιου παίκτη) απόκτηση του Ντίνου Νικολόπουλου.

Related posts

Γ’ Εθνική: Τέσσερις αναβολές αγώνων

Abola Team

Οκτώ φιλικά ο ΠΑΟ Βάρδας–Στις 2/8 έναρξη

Abola Team 2

“Πύργος” στην άμυνα της Καλαμάτας ο Άγγελος Μπίζος!

Abola Team 3