free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Παρελθόν ο Κατσικούρης από Οδηγήτρια

 

Τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας έλυσε ο 25χρονος πορτιέρο, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

 

 

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη θητεία του Δημήτρη Κατσικούρη στην Οδηγήτρια.

Ο 25χρονος πορτιέρο και από τους σημαντικότερους συντελεστές της εκπληκτικής φετινής πορείας του συλλόγου μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά, θεώρησε σκόπιμο να αποχωρήσει και να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο Κατσικούρης αποτέλεσε ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα αποχωρήσεων παικτών πολύ σημαντικών για την ομάδα, όπως είναι οι Κώστας κι Άρης Πλάκας, ο Βασίλης Χατζάκης και πλέον είναι σε συζητήσεις με ομάδες της Δυτικής Αττικής.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Abola.gr», ο 25χρονος πορτιέρο φέρεται να απέχει μία ανάσα από την ένταξή του στον Βύζαντα Μεγάρων.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Κατσικούρης είχε να επιδείξει συνολική θητεία έξι ετών στην ομάδα με δύο «σπαστές» περιόδους (2010-2014 και 2015-2017) έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πρωταγωνιστική πορεία που διέγραψε ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια.

Στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους στην Οδηγήγρια για τις σπουδαίες στιγμές που βίωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της Οδηγήτριας τους προπονητές και τους συμπαίκτες για όλα.. Επειδή έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές με την ομάδα μια άνοδο και δύο πρωταθλήματα Α’ Πειραιά»

 

 

 

 

Related posts

Τον Νικολόπουλο απέκτησε ο Ερμής

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΕΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ20-10-2016 (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς

Και Παναγιωτίδης στον Καραβά!

Abola Team