free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σ. Μαματζάκης: «Για μένα ο ΠΟΑ είναι η οικογένεια μου»

Την πρόσληψη του Σταμάτη Μαματζάκη για τη θέση του βοηθού προπονητή, ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του ΠΟΑ το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του προσφυγικού σωματείου να επιστρέφει στο Ατσαλένιο μετά από εισήγηση του Μανώλη Σουτζή.

Στη δήλωση του, ο Σταμάτης Μαματζάκης χαρακτήρισε οικογένεια του τον ΠΟΑ.

 

Το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείο του ΠΟΑ, στην δήλωση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, ανέφερε: «καταρχήν ευχαριστώ τον Μανώλη Σουτζή, τον κ. Γιάννη Καλέμπουμπα και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

 

Είμαι πολύ συγκινημένος που επιστρέφω μετά από πέντε χρόνια στην οικογένεια μου. Για μένα ο ΠΟΑ είναι η οικογένεια μου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που επιστρέφω σε αυτήν. Εύχομαι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδ του ΠΟΑ γιατί προέρχεται από δύο πολύ καλές χρονιές με τον Βασίλη Κρασανάκη. Τη φετινή χρονιά, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί υποβιβάζονται έξι ομάδες και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

 

Η διοίκηση του ΠΟΑ, στην ανακοίνωση της, αναφέρει: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σταμάτη Μαματζάκη, ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός του προπονητή μας κ. Μανώλη Σουτζή. Καλωσορίζουμε και πάλι πίσω στην οικογένεια του ΠΟΑ τον Σταμάτη Μαματζάκη και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Related posts

Επιτυχίες για Νίκη Βόλου, Θεσπρωτό, ΑΕ Ιστιαίας

Abola Team 3

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Το καλύτερο ξεκίνημα της δεκαετίας

abola10

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: “Ντόμπρος Αραβαντινός”

abola10