free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο γνώριμο πόστο του επέστρεψε στον ΠΟΑ ο Ν. Παπαδάκης

Θα είναι ο νέος Γενικός αρχηγός της ομάδας ενώ ο Αντώνης Τσαΐνης θα παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΟΑ.

Ο Νίκος Παπαδάκης θα είναι ο γενικός αρχηγός του ΠΟΑ καθώς έχει ήδη αναλάβει τα καθήκοντα του, επιστρέφοντας σε μία θέση που έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία.

Ο Αντώνης Τσαΐνης θα παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΟΑ.

Με δήλωση του ο Νίκος Παπαδάκης, ανέφερε:

«Μετά από συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο κ. Καλέμπουμπα, μου ζήτησε να επανέλθω στη θέση του γενικού αρχηγού, κάτι που με βρήκε σύμφωνο και επέστρεψα. Όλοι μαζί θα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα, τώρα θέλει περισσότερη βοήθεια από κάθε άλλη φορά, γιατί το νέο πρωτάθλημα είναι δύσκολο.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα της ομάδας, δεν θα αποδυναμωθεί ο ΠΟΑ και θα κάνουμε και 2-3 προσθήκες».

Ο πρώην γενικός αρχηγός του ΠΟΑ και νυν μέλος της διοίκησης, Αντώνης Τσαϊνης, παραχώρησε την παρακάτω δήλωση:

«Μετά την ολοκλήρωση της θητείας μου ως γενικός αρχηγός του ΠΟΑ, θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο και προσωπικά τον Γιάννη Καλεμπουμπα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, αναθέτοντας μου ένα τόσο σημαντικό έργο.

Η συμφωνία μας εξ αρχής ήταν να παραμείνω σε αυτήν την θέση για μια αγωνιστική περίοδο. Πλέον μετά και την ολοκλήρωση αυτής μου της θητείας θα παραμείνω στη διάθεση της διοίκησης να βοηθήσω από πού μου ζητηθεί».

Related posts

Συλλέγει πολλές πιθανότητες η Γ’ Εθνική, ελάχιστες τα τοπικά πρωταθλήματα

Γιώργος Ανανίδας

Μαρκό: Ανακοίνωσε τον Κώστα Δηλαβέρη και την “προαγωγή” του 16χρονου Γιώργου Σταυρίδη

Γιώργος Ανανίδας

Δυνατή μεταγραφή ο 21χρονος Αλέξανδρος Μεταλλίδης για το Παραλίμνιο

Abola Team 3