free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζεται το κύμα των αποδεσμεύσεων στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Η αρχή των αποδεσμεύσεων έγινε το Σάββατο, με την ανακοίνωση από πλευράς Απόλλωνα για τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους Παναγιώτη Πετρούση, Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Παύλο Ζώτο, Παύλο Σαββίδη.

Ο κύκλος των αποχωρήσεων όμως δεν έχει κλείσει ακόμη και όπως φαίνεται θα υπάρξουν κι άλλες εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Στόχος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία θα συνεχίσει τον πρωταθλητισμό και στη Football League και φυσικά προς αυτή την κατεύθυνση κρίνεται ως απαραίτητο να ενισχυθεί.

Αυτό που φαίνεται πάντως και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και ήταν σήμα κατατεθέν όλη της σεζόν, είναι πως με όλους τους ποδοσφαιριστές της περασμένης περιόδου υπήρχε μια εξαιρετική συνεργασία, ανεξάρτητα αν για λόγους αγωνιστικούς καθαρά πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές. Οι μεταγραφές που θα ακολουθήσουν θα είναι στην ίδια φιλοσοφία και θα σχετίζονται με ποδοσφαιριστές οι οποίοι τάχιστα θα ενσωματωθούν σε αυτό ακριβώς το «κλίμα».

 

Πηγή: metrosport

Related posts

Τέλος ο Παντίδος από τον ΟΦΗ

Abola Team 3

Παραίτηση Κλήμη Κολιού από τον προεδρία του Αχαρναϊκού

Abola Team 2

Ξάνθη-ΑΕΚ 1-1

Abola Team 2