free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσαν Μανδύλης και Καλημέρης στον Φωστήρα

Ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής που την περσινη χρονιά ανέβασε επίπεδο τον Φωστήρα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο του Ταύρου.

Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, Ανδρέα Μανδύλη που συναντήθηκε με τον πρόεδρο Διονύση Πανταζή και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ο ικανότατος άσος μεταγράφηκε το χειμώνα από τον Άγιο Ιερόθεο στην ομάδα και με την προσθήκη του στην βασική ενδεκάδα κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις βάση των εμφανίσεων του.

Το… γλυκό αριστερό του πόδι, η δημιουργικότητα του και η συνέπεια του αποτελούν τα στοιχεία που τον κάνει να ξεχωρίζει και να αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην κατηγορία ως αριστερός μπακ.

Επίσης ο Πέτρος Καλημέρης επιβεβαίωσε τις προσδοκίες αφού πέρυσι μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στο σύλλογο έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει έναν παίκτη που θα ξεχωρίσει στο ‘Φονεα’ και θα ταιριάξει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασια του σωματείου.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο η διοίκηση της ομάδας με τη σειρά της έκανε αυτό που προβλεπόταν αφού ο πρόεδρος των ‘κιτρινόμαυρων’, Διονύσης Πανταζής, με προσωπικές ενέργειες απέσπασε θετική απάντηση από τον ικανοτατο δεξιοπόδαρο αμυντικό που πέρυσι αγωνίσηκε και αρκετές φορές στη μεσαία γραμμή.

Ο Καλημέρης θα βρίσκεται στην ομάδα του Φωστήρα για τρίτη συνεχή σεζόν και σίγουρα φέτος θα αποτελέσει έναν εκ των ηγετών στην προσπάθεια που θα γίνει από τον ιστορικό σύλλογο.

Related posts

Η ενημέρωση της Κηφισιάς στον κόσμο της για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Την 1η Αυγούστου το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την Κηφισιά

Abola Team 3

Δεν τα βρήκε με Ηλία Σταύρου το Αιγάλεω…

Abola Team 3