free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Survivor: Ποιον προβλέπουν οι celebrities για νικητή

Οι celebrities κάνουν τις προβλέψεις τους. Ποιον «βλέπουν» για νικητή στο Survivor; Ο μεγάλος τελικός του reality επιβίωσης απέχει… ελάχιστα και όλοι περιμένουν να δουν με αγωνία το αποτέλεσμα και το ποιος θα είναι ο… Έλληνας Survivor.

Ευαγγελία Αραβανή: «Από όσο το έχω παρακολουθήσει και ρ από αυτό που έχω καταλάβει, ο παίκτης που είναι περισσότερο αγαπητός στο κοινό και είναι ο περισσότερα μαχητής από όλους είναι ο Ντάνος»

Μάνος Βουλαρινός: «Νομίζω ότι δεν θα πω κάτι καινούργιο λέγοντας ότι νικητής θα είναι ο Αγγελόπουλος. Εγώ, βέβαια, θα ήθελα, ως ΣΚΑΪ, να ήταν νικήτρια η Ευρυδίκη! Ο νους μου πάντως είναι με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν εξαρτηθεί από το “Survivor” και το δύσκολο καλοκαίρι και φθινόπωρο που θα περάσουν μέχρι να ξαναρχίσει! Κουράγιο! Δεν ξέρω τι υποκατάστατα μπορεί να βρουν, ας φροντίσουν όμως μέχρι να ξαναρχίσει το επόμενο!»

Γιάννης Αϊβάζης: «Το παιχνίδι είναι απρόβλεπτο. Σίγουρα όλοι περιμένουν τον Ντάνο για τελικό αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα το πώς θα εξελιχθεί. Το μεγάλο φαβορί είναι ο Αγγελόπουλος.»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Νομίζω πως έχουν ξεχωρίσει οι πιο δυνατοί, αυτοί που θα πάνε στον τελικό. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης είναι οι καλύτεροι. Κι αμέσως μετά είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος».

Νίκος Κοκλώνηςς: «Αδυναμία μου είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αλλά πιστεύω ότι θα νικήσει ο Ντάνας. Θεωρώ ότι ο Αγγελόπουλος είναι ο πιο δυνατός παίκτης από όλους τους άλλους».

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πιστεύω ότι ο τελικός θα παιχτεί ανάμεσα στον Ντάνο και τον Βασάλο. Αν δηλαδή ο κόσμος έχει κάποια ανάμειξη σε αυτό, πιστεύω ότι θα κερδίσει ένας από τους δύο. Νομίζω ότι ο Βασάλος είναι πολύ αγαπητός και πολύ άξιος, προσωπικά αυτός θέλω να το πάρει. Συνδυάζει όλα τα σωστά πράγματα, δηλαδή είναι πολύ καλό παιδί, πολύ άξιο, χαμηλών τόνων και δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Από την άλλη, πιστεύω ότι ο Ντάνος είναι ο ορισμός του «Survivor». Αν δηλαδή στο λεξικό υπήρχε η συγκεκριμένη λέξη, δίπλα 0α έπρεπε να μπει η φωτογραφία του. Ο τύπος είναι καταπληκτικός!»

Zeraw: «Νομίζω ότι Ντάνος-Βασάλος θα πάνε στον τελικό. Ο Βασάλος έχει ανέβει πολύ και αγωνιστικά και στη συμπάθεια του κόσμου. Η σεμνότητα που έχει και το αθλητικό του ήθος βγαίνουν προς, τα έξω και αρέσει, εκτός του ότι είναι και ωραίο παιδί. Ίσως όμως ο Ντάνος να έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη».

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα πω τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γιατί ο άνθρωπος αξίζει να το κερδίσει! Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε έναν τελικό, όμως αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά, νομίζω ότι αυτός θα πρέπει να είναι ο παίκτης που θα κερδίσει».

Πηγή: 7Μέρες TV

Related posts

Οι δηλώσεις Κ. Κατσίκη για την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους απέδειξαν πόσο επικίνδυνη είναι η κυβέρνηση Σ

Abola Team 3

Πένθος και δύσκολες ώρες για Φερνάντο Σάντος

Abola Newsroom

Καλοκαιρινή παράσταση του αθλητικού τομέα, δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Abola Team 3