free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν ο Λόντος από την Τριγλία Ραφήνας

Σίγουρα είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές στο χώρο του ποδοσφαίρου στο Λεκανοπέδιο ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του πέρυσι στην Τριγλία Ραφήνας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Λόντο ο οποίος δεν θα παραμείνει στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής αφού έλυσε τη συνεργασία του με τους ‘κιτρινόμαυρους’.

Ο πρώην γυμναστής του Ηρακλείου, του Φωστήρα και των Αγίων Αναργύρων αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον γυμναστή της ανδρικής ομάδας κ. Δημήτριο Λόντο.

Ο Δημήτρης είναι ένας από τους κορυφαίους γυμναστές στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και ήταν πραγματικά ευτύχημα για τον σύλλογο μας που τον είχε στις τάξεις του. Πρόκειται για έναν σοβαρό και καταξιωμένο επαγγελματία, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στον σύλλογο μας, στο διάστημα που εργάσθηκε σε εμάς. Απόδειξη της επιστημονικής του δουλειάς αποτέλεσε το γεγονός, ότι οι αθλητές μας δεν εμφάνισαν κανένα μυϊκό τραυματισμό, σε όλη την αγωνιστική σεζόν.

Ο Δημήτρης φεύγει σαν φίλος από την Τριγλία Ραφήνας, η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και του ευχόμαστε υγεία και σύντομα καριέρα, σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Related posts

Ο Αήττητος νίκησε με 1-0 εκτός την Αγ. Παρασκευή και αυξάνει την διαφορά

Abola Team 2

Παπασπύρου (Αιολικός): «Μετά τη Football League, πιστεύω θα πάρει σειρά η Γ’ Εθνική»

Γιώργος Ανανίδας

Την απόκτηση του Περικλή Κολοβού ανακοίνωσε η Τριγλία Ραφήνας.

Ρένος Γιαμπουράς