free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις 20 Ιουλίου η «πρώτη» του Διαγόρα-Σκέψεις για φιλικά εκτός Δωδεκανήσου

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας επιστρέφει ο νταμπλούχος Δωδεκανήσου, Διαγόρας, μετά από την απόλυτα πετυχημένη περασμένη σεζόν.

Ο προπονητής του «γηραιού» Ανδρέας Σταύρου θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από την αρχή των επίσημων υποχρεώσεών της, γι’ αυτό και όρισε την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.
Η πρώτη προπόνηση του Διαγόρα θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιουλίου, με το ραντεβού να έχει δρομολογηθεί στα αποδυτήρια του συλλόγου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, αλλά και στο νεόκτιστο γήπεδο του Α.Σ. Χάλκης, έπειτα από συμφωνία των δύο συλλόγων.
Ο Ανδρέας Σταύρου και η διοίκηση του «γηραιού» βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με διάφορες ομάδες, προκειμένου να δρομολογηθούν οι φιλικές αναμετρήσεις που θα βοηθήσουν τον έμπειρο τεχνικό να «δέσει» τους ποδοσφαιριστές του.
Ήδη έχουν κανονιστεί κάποια φιλικά παιχνίδια, με τον Διαγόρα να τα ανακοινώνει επίσημα στο προσεχές χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο «γηραιός» να μεταβεί και εκτός της Δωδεκανήσου για φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, ο σύλλογος κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα, προκειμένου να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι διαπραγματεύσεις με ορισμένους από τους υποψήφιους στόχους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και άμεσα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή την στιγμή στο ρόστερ του Διαγόρα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Κώστας Χειμωνέττος, Παναγιώτης Τσαγκάρης, Αντώνης Αθανασίου, Παντελής Αθανασίου, Γιάννης Καλημέρης, Τάσος Κιοσέγλου, Μανώλης Παπαδημήτρης και οι νεοαποκτηθείς Χαράλαμπος Γεωργίου, Κυριάκος Ευαγγελιδάκης και Κώστας Σαμολαδάς.

Related posts

ΕΠΟ: Η Επιτροπή ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη για τη Γ’ Εθνική

Γιώργος Ανανίδας

Έμεινε ο Πασιαλής στον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2

Διάψευση Θανέλλα για Ιωνικό

Abola Team 2