free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Νταμπλούχος η ομάδα μπάσκετ της UNION EUROBANK

Με παίκτες που είχαν ψυχάρα όχι μόνο χιλίων αλλά και παραπάνω λεόντων η ανδρική ομάδα μπάσκετ της UNION EUROBANK νίκησε το βράδυ της Πέμπτης (6/7) στο Κλειστό των Μελισσίων την Stoiximan. Gr με 66-64 στον τελικό του Κυπέλλου της commercial league και κατέκτησε την Κούπα, κάνοντας παράλληλα το νταμπλ στην φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι-θρίλερ που το παρακολούθησε αρκετός κόσμος αποτέλεσε πραγματική διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ. Και οι δύο ομάδες ήταν υπέροχες.

Ωστόσο η επιτυχία της ομάδας της UNION EUROBANK αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις αφού η ομάδα των Γιάννη Θεοδώρου και Γιάννη Θεοφανίδη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με εννέα πόντους λίγο πριν την λήξη κυρίως από τα πολλά τρίποντα του Χριστόπουλου, κατάφερε στο τέλος να πάρει την μεγάλη νίκη με 66-64-ημίχρονο 29-37.

Διαιτητές ήταν οι Θανάσης Καραβίτης, Παναγιώτης Σκαλτσής, Γιάννης Τηγάνης και στην γραμματεία οι Μαρία Καλκάνη, Μαρία Τριανταφύλλου και Δημήτρης Διονυσιάδης.

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικού αναδείχθηκε ο ψηλός της UNION EUROBANK Γιώργος Ξυνός ο οποίος πήρε και το σχετικό έπαθλο από τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Βασίλη Μανωλιάδη που έκανε και όλες τις άλλες απονομές.

Στις δηλώσεις που έκαναν με το τέλος του τελικού ο παίκτης των νταμπλούχων Ανδρέας Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Σωματείου UNION EUROBANK και ο υπεύθυνος της ομάδας μπάσκετ Χρήστος Φρετζάγιας φανερά συγκινημένοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας.

UNION EUROBANK (κόουτς Γιάννης Θεοδώρου-Γιάννης Θεοφανίδης): Μπούτας, Μαγκανιώτης, Μπιλικαϊδης, Ξυνός, Μυλωνάς (αρχική πεντάδα) Καραγιάννης, Κοντοπάνος, Χεργκελετζής, Λάλλος, Δωροβίτσας, Σωτηρόπουλος, Γκινούτσης, Ορνιθόπουλος.

STOIXIMAN. GR. (κόουτς Θεοφάνης Ξηνταβελώνης): Παυλιάς, Χριστόπουλος, Λάσκαρης, Παππάς, Γ. Δασκαλάκης (αρχική πεντάδα) Πιαλόγλου, Μπέλλος, Κοσμέτος, Κοντός, Κωνσταντόπουλος, Πατρίκιος, Μ. Δασκαλάκης.

 

Related posts

Άδοξο το τέλος του Τζεντίλε στον ΠΑΟ

Abola Team 3

Τέλος από την ΑΕΚ ο Ζντοβτς!

Abola Newsroom

Δημητράκου: «Όλα αρχίζουν από την άμυνά μας»

Ρένος Γιαμπουράς