free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν Κουσουρής και Τράκας από την Προοδευτική

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Προοδευτική γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον αμυντικό, Κυριάκο Κουσουρή και με τον τερματοφύλακα, Γιάννη Τράκα.

Παράλληλα, στο κείμενο γίνεται γνωστό ότι η Βασίλισσα του Πειραιά αναζητάει επιθετικό και μέσο με παραστάσεις, με τον τεχνικό διευθυντή, Δημήτρη Χόρτσα να είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τον προπονητή, Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Αναλυτικά το κειμενο:

Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κουσουρή και Γιάννη Τράκα, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται το καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας τους.

*Τις  περιπτώσεις  δύο γνωστών έμπειρων ποδοσφαιριστών (ενός μέσου κι ενός επιθετικού) , εξετάζουν οι άνθρωποι της Προοδευτικής, ο τεχνικός Π. Τζαναβάρας κι ο τεχνικός διευθυντής Δ. Χόρτσας, όμως ανακοινώσεις θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα επιστρέψει ο  πρόεδρος κ. Νίκος Λεμονής ο οποίος απουσιάζει εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους.

 

* Ως γνωστόν η προετοιμασία της Προοδευτικής είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Ιουλίου στο γήπεδο Νικαίας, ενώ το διήμερο 28-29 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου η αποστολή θα μεταβεί στο  Ελατοχώρι Πιερίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Related posts

Σκόραρε ο Κατσικοκέρης στο φιλικό 1-0 του Εθνικού με Κηφισιά

Abola Team 2

Παρελθόν ο Κετσετζόγλου από τους Αγ. Αναργύρους

Abola Team 3

Ανανέωσε με Βαλάντη Αρβανίτη η Θύελλα Καμαρίου

Abola Team 3