free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην απόκτηση του παικταρά Ψυχογιού προχώρησε το Αιγάλεω

Σίγουρα είναι ηχηρή η μεταγραφική κίνηση στην οποία προχώρησε η διοίκηση του Σίτι.

Σπουδαία λοιπόν μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε το Αιγάλεω καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ακραίο επιθετικό, Άγγελο Νείλο Ψυχογιό που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ Πειραιά και την άνοδο στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Κερατσινίου.

Ο 22χρονος άσος μετά από συνάντηση που είχε με την ιστορική ομάδα συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα του ‘Σίτι’ βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Τις τελευταίες δυο χρονιές αγωνίστηκε για λογαριασμό των ‘ροσσονερι’ κατακτώντας την πρώτη σεζόν το Κύπελλο, ενώ έχει περάσει ακόμη και από το πρωτάθλημα της Football League για λογαριασμό του Φωστήρα.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο-Νείλο Ψυχογιό. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 22 χρονών και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Την περσινή χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής και Κυπελλούχος Πειραιά με τα χρώματα του Κερατσινίου έχοντας αγωνιστεί ακόμη σε Φωστήρα και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, των Σουρμένων, του Φοίβου Βάρης και της Ακαδημίας Ροτσα.

Καλωσορίζουμε τον Άγγελο-Νείλο Ψυχογιό και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν

Related posts

Στο στόχαστρο του Φοίβου Κρεμαστής ο Μπανουσάι

Abola Team 3

MVP X 3 στο Κερατσίνι με πρωταγωνιστές τους Γιώρα, Μπερνιδάκη, Παναγιωτόπουλο

Abola Team 3

Νίκου Νιόπλια από 9.000 κόσμο, ξέσπασμα των παικτών στα αποδυτήρια απόστις Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιστρΟΦΗς