free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον Γιάννη Ντόση και Πατσιογιώργο, Πιαστόπουλο, Κυπαρίσση πήρε ο Βόλος Ν.Π.Σ.

Ο Βόλος Ν.Π.Σ. συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή που έκανε εντυπωσιακό 2ο γύρο με την Πύδνα Κίτρους.

Ο 24χρονος επιθετικός Γιάννης Ντόσης μεταγράφηκε τον Ιανουάριο στην ομάδα του Κίτρους από τον Λαγκαδά και έγραψε 15 συμμετοχές και 5 τέρματα. Έχει 53 συμμετοχές στη Β΄ Εθνική με Καβάλα, Πιερικό και Αγροτικό Αστέρα.

Παράλληλα, η ομάδα του Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση ακόμη 4 ποδοσφαιριστών:
Αναλυτικά:Δημήτρης Πατσιογιώργος
Ο Δημήτρης Πατσιογιώργος είναι 23 χρόνων (6/1/1994) τερματοφύλακας και πριν από την Πύδνα Κίτρους έχει αγωνιστεί Αιγινιακό, Λάρισα και Πιερικό.
Αλέξανδρος Πιαστόπουλος
Ο Αλέξανδρος Πιαστόπουλος είναι 21 χρόνων (14/3/1996) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την περσινή περίοδο είχε 16 συμμετοχές με την Πύδνα.
Γιώργος Κυπαρίσσης
Ο Γιώργος Κυπαρίσσης είναι 19 χρόνων (23/3/1998), αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και πριν μεταγραφεί στην Πύδνα με την οποία είναι 16 συμμετοχές και 2 γκολ, είχε φορέσει τη φανέλα του Βατανιακού.Δημήτρης Διμινάς
Ο Δημήτρης Διμινάς είναι 17 χρόνων (11/11/1999) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έχοντας αγωνιστεί 25 φορές και σημειώνοντας ένα γκολ».
Πηγή: goalpost

Related posts

H «Σούπερ» γιαγιά που παρακολούθησε το παιχνίδι του ΟΦ Ιεράπετρας με το Αιγάλεω

Abola Team 2

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους Μεγαλοοικονόμου και Κυριαζόπουλο ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι».

Abola Team 2

Νίκη γοήτρου στο Λουτράκι με 2-0 ο Διαγόρας

Abola Team 2