free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ενθουσιασμός με την απόκτηση του Πανάκη στον Ιάλυσο

Την αμυντική του γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια εμπειρία στις Εθνικές Κατηγορίες της χώρας μας, ενίσχυσε ο ΓΑΣ Ιάλυσος.

Οι «τοξοβόλοι» του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, απέκτησαν τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Πανάκη που αγωνιζόταν στην ομάδα της Α.Ε. Ιστιαίας.

Η διοίκηση του συλλόγου του νησιού μας βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα και τελικά κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του, περιλαμβάνοντας στις τάξεις της ακόμα έναν ποιοτικό αθλητή.

Οι «τοξοβόλοι» επισημοποίησαν την απόκτηση του έμπειρου στόπερ, με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Πανάκη.

Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 19/5/86, έχει ύψος 1.84 και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Έχει πλούσια καριέρα στη Γ’ Εθνική όπου αγωνίζεται από μικρή ηλικία με την ομάδα του Εορδαϊκού και στην συνέχεια στον Παναργειακό, την Σπάρτη και στην Α.Ε. Ιστιαίας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά»

Με αφορμή την μετεγγραφή του στον ΓΑΣ Ιάλυσος, ο Γιώργος Πανάκης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ο λόγος που επέλεξα την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι το γεγονός ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα με πράξεις και όχι με λόγια, βλέποντας τις μετεγγραφικές κινήσεις που έχει κάνει.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως μέσα στο γήπεδο θα δίνω την ψυχή μου. Είμαι σίγουρος πως με το ρόστερ της ομάδας και τον προπονητή θα φτάσουμε τον ΓΑΣ Ιάλυσος εκεί που του αξίζει».

Να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, εκτός από τις ανασταλτικές του ικανότητες, διακρίνεται και για την ευχέρεια που διαθέτει στο σκοράρισμα στις στατικές κυρίως φάσεις, αφού στην σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε επτά τέρματα με την ομάδα της Α.Ε. Ιστιαίας.

Στο «ψάξιμο» για επιθετικό

Πλέον η προσοχή των ανθρώπων του ΓΑΣ Ιάλυσος και του προπονητή Αλέξανδρου Αλεξιάδη, εστιάζεται στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Οι «τοξοβόλοι» πάντα σε συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό, αναζητούν στην αγορά τον ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί της επιθετικής τους γραμμής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, όμως συνεχίζουν το «ψάξιμο» καθώς θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Ευχαρίστησε ο Ιωνικός τον Αιολικό για την φιλοξενία

Τζανής και Πατινιώτης τα επόμενα… χτυπήματα του ΠΟΑ

Abola Team 2

Στα χέρια του Νίκου Λεμονή παραμένουν διοικητικά τα ηνία της Προοδευτικής

Abola Team 3