free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθησυχαστική ανακοίνωση από τον Εργοτέλη…

Τα πράγματα στον Εργοτέλη είναι δύσκολα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα διαμορφωθεί το «τοπίο», όσον αφορά στην… επόμενη μέρα.

Ακούγονται πολλά το τελευταίο διάστημα και γενικότερα επικρατεί ένας προβληματισμός.

 

Η διοικούσα επιτροπή των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο, με ανακοίνωσή της θέλει ουσιαστικά να καθησυχάσει τον κόσμο του ηρακλειώτικου συλλόγου και εκφράζει την πεποίθηση της πως όλες οι αποφάσεις που θα παρθούν, θα είναι για το συμφέρον του ιστορικού σωματείου. Προτρέπει, μάλιστα, τους φίλους του Εργοτέλη να κάνουν υπομονή και να μην επηρεάζονται από τις προσωρινές εντυπώσεις».

 

Αναλυτικά: «Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εργασιών της διακοπείσας γενικής συνέλευσης του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, η οποία θα συνεχιστεί την Παρασκευή 14-7-2017, έχουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

 

1.Ο προβληματισμός σχετικά με την δυνατότητα ή σκοπιμότητα ιδρύσεως ΠΑΕ εκ μέρους του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι ανεξάρτητος από την συνέχιση και την βελτίωση της λειτουργίας των λοιπών τμημάτων του Συλλόγου, η οποία είναι δεδομένη και αυτονόητη.

 

2.Οι αποφάσεις που θα ληφθούν, σχετικά με την συμμετοχή της πρώτης ομάδας μας στην μία ή στην άλλη κατηγορία, θα έχουν γνώμονα το μακροπρόθεσμο συμφέρον του  Συλλόγου, στη βάση μίας υγιούς και  αυτοδύναμης πορείας προς το μέλλον.

 

3.Η παρούσα συγκυρία δεν πρέπει να θεωρείται υποχρεωτικά ως αδυναμία ή πισωγύρισμα του Συλλόγου, ακόμη και αν απεμπολήσει το δικαίωμα του να αγωνισθεί σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά ως συνειδητή επιλογή. Ο Εργοτέλης πρέπει να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και να επιδιώξει να φτάσει εκεί που του αξίζει και μπορεί εκμεταλλευόμενος την οργανωτική του δυναμική, χωρίς εξαρτήσεις και υπερβάσεις που θα «υποθηκεύουν» το παρόν και το μέλλον του.

 

4.Η επόμενη διοίκηση, τον σχηματισμό της οποίας εγγυάται η σοβαρότητα και η ποιότητα των ενδιαφερομένων για το μέλλον του Συλλόγου, θα πρέπει να ενισχύσει  ακόμη περισσότερο την βάση του τεράστιου αθλητικού Οργανισμού που λέγεται ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ώστε με δικούς μας ανθρώπους, με δικούς μας αθλητές να κατακτήσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα αυτό που μας αξίζει. Σε αυτούς πιστεύουμε και αυτούς πρέπει να υποστηρίξουμε. Οτιδήποτε άλλο είναι επισφαλής και επικίνδυνη για τον Σύλλογο επιλογή.

 

5.Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι όσοι είναι κοντά στον Σύλλογο την επόμενη μέρα θα είναι υπερήφανοι γι αυτό που θα ζήσουν, αρκεί να μην βιάζονται και να μην επηρεάζονται από τις προσωρινές εντυπώσεις».

 

Related posts

ΑΕ Ζεφυρίου: Στο ρόστερ Ματουσιάκ και Λουμάκης

Abola Team

Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς

Abola Team 2

Λεβαδειακός – ΑΕΛ 2-1

Abola Team 2