free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

«Βόμβα» με Δημόπουλο η Χαλκηδόνα!

Την ένταξη του 34χρονου επιθετικού της Οδηγήτριας ολοκλήρωσαν οι «κυανοκίτρινοι» ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την γραμμή κρούσης τους.

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Βασίλη Δημόπουλου πραγματοποίησε η Χαλκηδόνα!  Οι ιθύνοντες του ιδιαίτρερα φιλόδοξου συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που κοσμούν τις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Πειραιά, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την εμπροσθοφυλακή τους!

Ο 34χρονος φορ, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Οδηγήτρια, έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό κι όλα συνηγορούν στο ότι θα αποτελέσει με διαφορά μία από τις ποιοτικότερες προσθήκες της ομάδας της Νίκαιας, ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές τόσο της φετινής κατάκτησης του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Πειραιά με την φανέλα της Οδηγήτριας όπως συνέβη και τη σεζόν 2013-14. 

Επίσης, ο Δημόπουλος έχει να επιδείξει δύο ακόμη κατακτήσεις πρωταθλημάτων Α’ Κατηγορία στην καριέρα του.τόσο με τον Πρωτέα (2007-08) όσο και με τον Άρη Αμφιάλης (2008-09) 

Παράλληλα έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία σε ορισμένες ακόμη ομάδες του Πειραιά, όπως ο ΑΟ Κορυδαλλός στο πρώτο μισό της περιόδου 2015-16 πριν επιστρέψει στην Οδηγήτρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ατρόμητος Κερατσινίου: Καρανάσος κατά πάντων

Ρένος Γιαμπουράς

ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα-ΑΕ Αίγινας 0-0

Abola Team 3

Η δήλωση του Αχιλλέα Ανδριανάκη για το “διαζύγιο” με την Κύπρο Κορυδαλλού

Abola Team 3