free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αλέξανδρος Κινδιλίδης: “Έγιναν οι κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις στην Αθηναϊδα”

Μακροσκελή δήλωση εφ’ όλης της ύλης έκανε ο διοικητικός ηγέτης της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης με αφορμή κυρίως τις κινήσεις στα μεταγραφικά.

Ο κ. Κινδιλίδης ανέφερε:

Φιλες και φιλοι της Αθηναϊδας ολοκληρωθηκαν οι πρωτες αμεσσες μεταγραφες για την Αθηναιδα και αποκτηθηκαν ποδοσφαιριστες με τεραστιο ταλεντο αλλα και τεράστια ποδοσφαιρικη εμπειρια.

Αποκτηθηκαν ποδοσφαιριστες που θα βοηθησουν την Αθηναιδα να ανεβασει ακομα περισοτερο την δυναμικη της στη δυσκολη ποδοσφαιρικη χρονια που ερχεται.
Φιλες και φιλοι αυτη την εποχη τα γραφεια της Αθηναιδας καθε μερα κλεινουν στις ενδεκα το βραδυ ενω αλλων ομαδων ειναι ερμητικα κλειστα λογω διακοπων.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα τις πολυ σημαντικες μεταγραφες καθως καθε μερα παρελαυνουν πολλοι εξαιρετικοι ποδοσφαιριστες αλλα και την παρουσιαση και παραλαβη των νεων εμφανισεων και προπονητικων εμφανισεων για ποδοσφαιριστες και προπονητες .Επισης η υπευθυνη των δημοσιων σχεσεων της Αθηναϊδας η κα.Ειρηνη Βαιτση εχει προχωρησει και ειναι λιγο πριν την ολοκληρωση των νεων διαρκειας για την νεα χρονια.Εμεις σαν διοικηση θα προχωρησουμε και στην ακομα μεγαλυτερη ενισχυση της ομαδος οπου δουμε οτι υστερουμε και ετσι στην επισημη πρωτη της ομαδος ολα να ειναι ετοιμα και απο θεμα ροστερ καθως ολα τα αλλα ειναι σχεδον ετοιμα.
Στο σημειο αυτο θα ηθελα να πω οτι ολες αυτες οι κινησεις μεταγραφικες και μη αποτελουν και μια ηχηρη απαντηση σε καποιους τουλαχιστον φαιδρους που υποστηριζαν οτι η Αθηναιδα δεν θα κανει μεταγραφες και αλλες φαιδροτητες.Ολοι αυτοι που προσπαθησαν κι ολας να χαλασουν και καποιες απο τις κινησεις που καναμε πλεον θα πρεπει να αντιμετωπισουν την δικη τους ποδοσφαιρικη μιζερια και βεβαια ολες οι συγκρισεις θα προκαλουν μονο μελαγχολια.
Θελω να ειστε ολες και ολοι σιγουροι οτι ολος αυτος ο ποδοσφαιρικος οργασμος που επικρατει αυτη την εποχη στην Αθηναιδα θα φερει τα αναλογα αποτελεσματα και την νεα χρονια η Αθηναιδα θα διεκδικηση οτι αξιζει στην Α Κατηγορια οπου θα αγωνιζεται.
Τελος θελω να ευχαριστησω θερμα ολες και ολους που βοηθουν αυτη τη στιγμη να φτιαξουμε μια Αθηναιδα που αρχιζει να θυμιζει τη μπαλια μεγαλη Αθηναιδα.Ολοι μαζι θα τα καταφερουμε οπως τα δυο τελευταια χρονια στο τελος της σεζον να ειμαστε περηφανοι για την ομαδα μας.

Related posts

Στην επανάληψη ο Ηλυσιακός (2-0)

Abola Team

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση: Α.Σ Σουρμένων

Abola Team 2

Τα Μελίσσια 2-0 την Δόξα στο Βύρωνα με γκολ των Παπαχρήστου και Μακρυπίδη

Τάσος Ζαφειρίου