free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απέκτησε Χαρίτο ο Φωστήρας

Στον Φωστήρα η διοίκηση Πανταζή σκοπεύει βάση των εισηγήσεων που έχουν γίνει από τον Κώστα Αρζένη να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν την περσινή σεζόν και που η παρουσία τους θεωρείται καθοριστική για το νέο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό τη φανέλα του ‘Φονεα’ θα φοράει και τη νέα σεζόν ο Νίκος Χαρίτος ο οποιος μεταγράφηκε στη χειμερινή περίοδο στην ομάδα του Ταύρου και συνέβαλε τα μέγια στην πορεία της ομάδας.

Ο ικανότατος άσος που αγωνίζονταν και στον Παναργειακό ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση Πανταζή και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους ‘κιτρινόμαυρους’

Στον αντίποδα μετά από μερικούς μήνες παρουσίας στην ομάδα του Φωστήρα ο Στέργιος Μαστρογιάννης αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο του Ταυρου.

Ο ίδιος έδειξε ότι με τη συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει ψηλά με την ομάδα να τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και να του εύχεται ότι καλυτερο.

Με τη σειρά του ο πρώην άσος του Εθνικού Αστέρα ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Φωστήρα για τη συνεργασία και τους

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Θωμάς Ντάφλας καθώς μετά από δυο χρονια έλυσε τη συνεργασία του με τον Φωστήρα.

Ο ικανοτατος άσος που βρέθηκε πριν από δυο χρονια στην ομαδα συναντήθηκε με τη διοίκηση και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία του με τον ‘Φονεα’, με τον ίδιο να έχει φορέσει 48 φορές τη φανέλα με το ‘Φ’ στο στήθος.

Ο πρώην άσος της ΑΕ Μοσχάτου, του Φωκικού και του Απόλλωνα Σμύρνης πλέον αναζητάει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. ευχήθηκε ό,τι καλύτερο.

 

Related posts

Ασταμάτητος ο Αιολικός!

Το Αιγάλεω 1-0 τον Φωστήρα

Abola Team 2

Ολυμπιακός Βόλου: Αίσθηση με Ντα Κόστα

Abola Newsroom