free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Οριστικά τέλος ο Φωστέρης στον Χαραυγιακό και ο Τζέλι από τον Χολαργό, συνεχίζει ο Γαϊτανίδης στην Κηφισιά 2010, επιστροφή Μάργα στον Μικρασιατικό

Επιβεβαίωση του Abola.gr για την περίπτωση Φωστέρη στον Χαραυγιακό.

Μετά τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ακόμη ένα πρόσωπο, αυτή τη φορά ποδοσφαιριστής, κούνησε μαντίλι από τον Χαραυγιακό. Ο λόγος για τον Άγγελο Φωστέρη ο οποίος μετά από μια άκρως παραγωγική χρονιά έλυσε τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα. Τα 13 τέρματα που σημείωσε αλλά και οι αρκετές ασσίστ δείχνουν ότι πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους μέσους που αγωνίστηκαν στην Α’ ΕΠΣΑ και έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό προκειμένου η ομάδα των νοτίων προαστίων να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Βασίλης Τζέλι συνέδεσε το όνομα του με τον Χολαργό και είναι δεδομένο ότι αποτέλεσε έναν ποδοσφαιριστή που ταυτίστηκε με την πορεία του συλλόγου. Παρ’ όλ αυτά μετά από 8 χρόνια ο ικανότατος μέσος δεν θα βρίσκεται στους ‘κυανόλευκους’ αφού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook  έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την ομάδα.

Αναλυτικά, το κεμενο

Μια δύσκολη ποδοσφαιρικη χρονιά πέρασε και μια ακόμα πιο δύσκολη έπεται αλλά αυτή τη φορά μετα από 8 χρόνια στην αντρική ομάδα και 16 στο σύνολο θα με βρει σε άλλη ομάδα.Περασα όμορφες,δύσκολες αλλά και άσχημες στιγμές,προτιμώ να θυμάμαι τις καλές και να πορευτώ με αυτές.Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες και στην ομάδα που με ανέδειξε Ο.Φ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Μια μεγάλη πρόκληση με περιμένει και ανυπωμωνω να τη ζήσω και να δείξω τι αξίζω, αντίο..

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κηφισιά 2010 γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Γιάννη Γαϊτανίδη ο οποίος θα παραμείνει στο σύλλογο για ακομη μια σεζον.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Η Κηφισιά 2010 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ανανεώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον τερματοφύλακα Γιάννη Γαϊτανίδη. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στην ομάδα του Μκρασιατικού θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Γεράσιμος Μάργας καθώς ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είχε αποκτηθεί σε Αμπελόκηπου και Πανιώνιο Καισαριανής πραγματοποιώντας πολύ καλά παιχνίδια και είναι δεδομένο ότι η παρουσία του 20χρονου μέσου θα ανεβάσει επίπεδο τον προσφυγικό σύλλογο.

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

Τα πρωινά αποτελέσματα της Κυριακής (12/3) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3