free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φουλάρει για αμυντικό και σέντερ φορ ο Ιάλυσος

Η ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος έχει γεμίσει το έμψυχο δυναμικό της με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ωστόσο, οι «τοξοβόλοι» του Αλέξανδρου Αλεξιάδη δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα το μετεγγραφικό τους πλάνο, καθώς θέλουν να ενισχύσουν και άλλο το έμψυχο δυναμικό τους, προκειμένου ο νεαρός τεχνικός να έχει τις απαραίτητες λύσεις στην διάθεσή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να αποκτήσουν ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, μετά από τον Γιώργο Πανάκη, όπως και έναν επιθετικό που θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, έχει ξεχωρίσει ορισμένες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και τους έχουν προσεγγίσει, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους.

Ωστόσο, οι «τοξοβόλοι» δεν θέλουν να βιαστούν να ολοκληρώσουν το μετεγγραφικό τους πλάνο, αφού πρόθεση τους είναι να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, έτσι ώστε να ανεβάσουν και άλλο την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού τους.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Απέκτησε Καρατζαόγλου ο Ηρόδοτος!

Abola Team 2

Δεδομένη η συμφωνία Διαγόρα με Παυλίδη

Abola Team 2

Πήρε και Μιχελή η Χαλκίδα

Abola Team 3