free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Έβαλε Σιδέρη στη «μηχανή» της η Κύπρος Κορυδαλλού

Την ένταξη του 23χρονου επιθετικού της Κορίνθου ανακοίνωσαν οι Κορυδαλλιώτες, ενισχύοντας σημαντικά την εμπροσθοφυλακή τους.

 

Τελειωμό δεν έχουν οι φετινές μεταγραφικές επιτυχίες για την Κύπρο Κορυδαλλού. Οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου συνεχίζουν ακάθεκτοι τυην προσπάθεια που καταβάλουν για ουσιαστική ενίσχυση σ’ όλες τις γραμμές, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να φανούν όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο φιλόδοξος σύλλογος ανακοίνως εην ένταξη του 23χρονου επιθετικού Κώστα Σιδέρη από την Κόρινθο, με παλαιότερη θητεία σε Αιγάλεω, Χαραυγιακό

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια ακόμη πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η Κύπρος Κορυδαλλού, η οποία απέκτησε τον Κώστα Σιδέρη. Ο 23χρονος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρτιά στα χέρια του Αχιλλέα Ανδριανάκη.

Ο Σιδέρης  που αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, την περσινή σεζόν φόρεσε για δεύτερη φορά στην καριέρα του  την φανέλα της Νίκαιας και στο πρώτο μισό της χρονιάς την φανέλα της Κορίνθου.

 

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο Αιγάλεω,  στον Χαραυγιακό,στον Αστέρα Δερβενίου και στον Ιάσωνα.»

 

 

 

Related posts

Επίσημα τεχνικός της Δόξας ο Γιαννούλης

Ρένος Γιαμπουράς

Ο γκολκίπερ Βαβάκας στην Ελλάδα Ποντίων

Abola Team 2

Ενισχύθηκε με Λαζάρου η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Abola Team 2