free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Και ο Μ. Στεφανίδης στη… λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του Ηρόδοτου

Ένα ακόμα όνομα προστίθεται σε αυτά των υποψηφίων να αναλάβουν τη τεχνική ηγεσία του Ηροδότου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του συλλόγου της Νέας Αλικαρνασσού συζήτησαν τις τελευταίες ημέρες με τον Μάρκο Στεφανίδη, το ενδεχόμενο να συνεργαστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, ο Μάρκος Στεφανίδης είναι το… τελευταίο χρονικά όνομα υποψηφίου προπονητή που διέρρευσε από τον Ηρόδοτο, με τον νεαρό φιλόδοξο τεχνικό ο οποίος μεταξύ άλλων έχει εργαστεί σε ΑΟ Χανιά και Ιάλυσο Ρόδου, να έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ηροδότου, σε ένα πολύ καλό κλίμα.

Στον Ηρόδοτο, έχουν… καταλήξει πως Νο1 επιλογή είναι ο Σάββας Κωφίδης, όμως θα περιμένουν την απάντηση του και έως τότε, θα συνεχίζουν την αναζήτηση και τη συζήτηση με υποψηφίους προπονητές. Στη λίστα άλλωστε βρίσκονται πέραν του Μάρκου Στεφανίδη και οι Μανώλης Παπαματθαιάκης και Δημήτρης Βολονάκης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εάν ο Σάββας Κωφίδης απαντήσει θετικά στη πρόταση των ανθρώπων του Ηροδότου, τότε θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, όμως σε αντίθετη περίπτωση, θα στραφούν στις άλλες περιπτώσεις που έχουν… προκριθεί ως εναλλακτικό σχέδιο.

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που απέκτησε το περσινό καλοκαίρι η ομάδα του Ηροδότου δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Μπερνιδάκη.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός με τα 18 τέρματα που πέτυχε πήρε από το χέρι την ομάδα από τη Νέα Αλικαρνασσό και την οδήγησε στην επίτευξη του στόχου που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Γ’ Εθνικής έχοντα καταλυτική παρουσία και στις κατακτήσεις των Κυπέλλου ΕΠΣΗ, Κυπέλλου Ερασιτεχνών και του Σούπερ Καπ.

Παρ’ όλα αυτά, τη νέα σεζόν ο πρώην επιθετικός του Ιωνικού δεν θα βρίσκεται στη φαρέτρα των πρωταθλητών Ηρακλείου αφού έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα από το προσφυγικό προάστιο.

Ο ‘Μπερνι’ που είχε θετική παρουσία στον Ηρόδοτο βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης και ήδη αρκετές ομάδες, όπως είναι λογικό τον έχουν προσεγγίσει.

Related posts

Συνέντευξη Τύπου ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

admin

Μοίρασε μπράβο ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Γ’ Εθνική (7ος όμιλος): Τέσσερις ισοπαλίες και δύο νικητές-Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Γιώργος Ανανίδας