free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφή Κώστα Κωνσταντινίδη στον ΠΑΟ Βάρδας

Μετά την ανανέωση συνεργασίας με τους περισσότερους από τους περυσινούς παίκτες, σε ότι αφορά μεταγραφικές κινήσεις, η πρώτη είναι αυτή του γνώριμου Κώστα Κωνσταντινίδη, (όπως προαναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ) κι η οποία πλέον ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε.

Ο έμπειρος 37χρονος επιθετικός έφυγε από τον ΠΑΟΒ το προηγούμενο καλοκαίρι για χάρη της Παναχαϊκής, στην οποία ήταν στο περυσινό πρωτάθλημα. Εκεί ξεκίνησε ως βασικός αλλά στη συνέχεια λόγω ενός τραυματισμού και απουσία αρκετών μηνών είχε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (σκόραρε μόλις μια φορά), και πλέον έκανε την επιστροφή του στον ΠΑΟΒ.

Ο Κωνσταντινίδης προηγούμενα έπαιξε ενάμιση χρόνο στους «πράσινους» από τον Ιανουάριο του 2015 (πήγε μετά από τη θητεία του στον Πανηλειακό της Β’ Εθνικής) κι έμεινε έως τον Μάιο του 2016 και τη σεζόν 2015-2016 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, με 14 γκολ.

* Η ανακοίνωση από την ομάδα: «Ο αγαπητός σε όλους μας «Κόκος» είναι από τα αγαπημένα παιδιά της οπαδών της ομάδας μας, και αυτό γιατί το προηγούμενο διάστημα που αγωνίστηκε στους πράσινους έκανε πράγματι εξαιρετικές εμφανίσεις,και είμαστε κάτι παραπάνω απο σίγουροι οτι και φέτος θα συνεχιστούν. Με την εμπειρία του, τις παραστάσεις που έχει παίζοντας τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο αλλά και με τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια αγωνιστικά. Η διοίκηση καλοσωρίζει τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ και πάλι στην οικογένεια του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ και του ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ».

Ο «Κόκος» δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθα πάλι σε μια ομάδα γεμάτη υγεία, σε μια ομάδα που χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο.  Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, αλλά και πολλά παιδιά που υπήρξαμε μαζί στο προηγούμενο περασμά μου και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι φίλαθλοι  της ΒΑΡΔΑΣ με αγαπάνε και γι αυτό θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να μπορέσω και να προσφέρω ότι καλύτερο γι αυτούς. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους στο προσωπό μου. Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε με υγεία κι επιτυχίες».

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Θύελλα Καμαρίου: Κοντά σε Α. Σπανό ενώ «κληρώνει» για Ζανελάρη-Δυνατό φιλικό με ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Προχώρησαν με νίκες Πανιώνιος και Εθνικός Πειραιά

Abola Team

Οι διαιτητές στην 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3