free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεταγραφή Πιπερτζή στον Κιλκισιακό!

Ο Κιλκισιακός απέκτησε τον εξελίξιμο και ταλαντούχο επιθετικό Γιάννη Πιπερτζή.

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Κιλκισιακός, αποκτώντας τον νεαρό, Γιάννη Πιπερτζή, από τον Μακεδονικό Δροσάτου. Πρόκειται για 19χρονο επιθετικό, που πέρσι σημείωσε 25 τέρματα στην Α΄ κατηγορία και ήταν εκ των πρωταγωνιστών για την άνοδο του Μακεδονικού στην Α1. Θεωρείται από τους ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, που θα έχει πλέον τη δυνατότητα, κάνοντας διαφορετική προετοιμασία και συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις ομάδας Γ΄ εθνικής, να αναδείξει το ταλέντο του.

Η μεταγραφή έγινε στα πλαίσια της φιλοσοφίας που διέπει τόσο τη διοίκηση, όσο και τον προπονητή, Λεωνίδα Υφαντίδη, πως πέρα από την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ο Κιλκισιακός θέλει να στηριχθεί όσο γίνεται περισσότερο και σε παιδιά του νομού, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδειχθούν.

Aλλωστε με δεδομένο πως ο Λεωνίδας Υφαντίδης δουλεύει πολύ και με τους νεαρούς, έχοντας βοηθήσει πλήθος παικτών μέχρι τώρα να διακριθούν, δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού στις εθνικές κατηγορίες, να γίνει ξανά πόλος έλξης για τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: kilkissport

Related posts

Ο Παύλος Μητρόπουλος του ΠΑΟ Ρουφ

admin

Παίζει τα ρέστα του και τους κόπους μιας χρονιάς ο Άγιος Ιερόθεος

Abola Team 2

Κατέκτησε το Μαρκομιχελάκειο ο Γιούχτας!

admin