free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πότσι και επίσημα στη Ρόδο

Δυναμικά συνεχίζει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ο Α.Σ. Ρόδος, σύμφωνα με τις προτάσεις του προπονητή Πάρη Ανδράλα.

Τα «ελάφια» μετά από τον Σερτζίνιο, ολοκλήρωσαν την μετεγγραφή και του Φαμπρίτσιο Πότσι που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, προσθέτοντας ποιότητα και λατινοαμερικάνικο χρώμα στο έμψυχο δυναμικό τους.

Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός είχε συμφωνήσει προφορικά με τους «πράσινους» της πόλης μας εδώ και ημέρες και απέμεναν τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στο σύλλογο του νησιού μας.

Η διοίκηση τακτοποίησε τις λεπτομέρειες με τον Πότσι να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. Ο Α.Σ. Ρόδος επισημοποίησε την απόκτησή του με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αμυντικό μέσο Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι. Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1986 στην Αργεντινή.

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στη Football League, καθώς και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, υπηρετώντας τον Αστέρα Ρεθύμνου, τον Πλατανιά, την Λάρισα, τον Α.Ο. Χανίων, τον Παναργειακό, τον Κισσαμικό και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου, ευχόμενη υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Ακράτητος: Ενίσχυση στον άξονα με Ντέκο Σουμάχ

Γιώργος Ανανίδας

Αιολικός: Ανακοίνωσε τον νεαρό και ταλαντούχο Παναγιώτη Μητσόπουλο

Γιώργος Ανανίδας

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3