free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανοιχτή συζήτηση στις 13/7 στον Ιωνικό, παρελθόν και ο Αργυρίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιωνικός αναφέρει ότι την Πέμπτη 13 Ιουλίου θα γίνει ανοιχτή συζήτηση στις 21:30 στο δημαρχείο Νίκαιας υποστηρίζοντας ότι καλεί αλεί κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στην συνάντηση με στόχο το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά, το κειμενο:

Ο Ιωνικός καλεί όλους του φιλάθλους της ομάδας στην ανοιχτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/7 στις 21.30 στο Δημαρχείο της Νίκαιας. Παράλληλα καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στην συνάντηση με στόχο το καλό της ομάδας.

Σε αυτή την δύσκολη χρονική στιγμή οφείλουμε όλοι να δηλώσουμε «παρών» για το μέλλον της ομάδας!

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι ο Μάριος Αργυρίου καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τον Ιωνικό. Ο υψηλόσωμος φορ με καταγωγή από το Περιστέρι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τους Νικαιώτες αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος στη θέση του σημειώνοντας 12 τέρματα. Ο Αργυρίου με θητεία σε Χανιά, Νέα Ιωνία, Εθνικό Πειραιά, ΠΑΟ Ρουφ και πολλές άλλες ομάδες ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε τονίζοντας τα εξής: «Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον κόσμο και προσωπικά τον κ. Σιακάρα για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Είμαι υπερήφανος που αποτελούσε μέλος του συλλόγου και εύχομαι στο σύλλογο ό,τι καλύτερο’.

Related posts

Συνεχίζεται η ενίσχυση στην Προοδευτική

Abola Team 2

MVP o Παπασπύρος όπως αναμενόταν στο Κερατσίνι

Abola Team 3

Προοδευτική: Πενθεί μαζί με τον οπαδό της, Μανούσο Γεωργιτσάκη

Γιώργος Ανανίδας