free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συμφώνησε με Μακεδονικό ο Ζαφειρίδης

Μετά τον Δημήτρη Ηλιόπουλο, ακόμα ένας γνώριμος από το πέρασμα του στο Ηράκλειο συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονικής.

 

Ο λόγος για τον Ανέστη Ζαφειρίδη, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (12/7), υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους» και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Γιούχτα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής τη περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Ιωνικό ‘έχοντας πραγματοποιήσει μια αρκετά καλή χρονιά, ωστόσο άφησε την ομάδα της Νεάπολης για λογαριασμό του Μακεδονικού.

Ο Μακεδόνας άσος μίλησε στο athleticradio.gr αναφέροντας τους λόγους που αποφάσισε να αγωνιστεί στον Μακεδονικό λέγοντας: «Για κάποιους προσωπικούς λόγους επέλεξα να μείνω στην Θεσσαλονική και δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από τον Μακεδονικό. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας συμφώνησα».

Παράλληλα ο πρώην παίκτης του Ιωνικού μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους τονίζοντας: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω αυτό που ξέρω και μπορώ ακόμα καλύτερα στο γήπεδο έτσι ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει».

Ακόμα ο Ανέστης Ζαφειρίδης έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Μακεδονικού λέγοντας «Το μήνυμα που θα ήθελα να δώσω στους φίλους του Μακεδονικού είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Τέλος ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στον Ιωνικό δηλώνοντας: «Ο Ιωνικός είναι μια τεράστια ομάδα με έναν απίστευτο και μαγικό κόσμο. Πραγματικά αυτή την ομάδα την αγάπησα πολύ και τον κόσμο της και της εύχομαι ότι καλύτερο».

Related posts

Το 2ο Καλοκαιρινό CAMP ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Πειραιά με την συμμετοχή του Χρήστου Χιώτη και άλλων σπουδαίων προπονητών

Abola Team 3

Σε ανοδική πορεία ο Φωστήρας (2-0)

Abola Team

Παραμένει στον Παλληνιακό ο Κυριάκου

admin