free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Πετράς του ΠΟΑ

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έπειτα από 14 χρόνια στα γήπεδα, έλαβε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, Παναγιώτης Πετρας, ο οποίος όμως όπως ανακοινώθηκε αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία του Κεραυνού, θυγατρική του προσφυγικού σωματείου.

Ο Παναγιώτης Πετράς, ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τους ασπρόμαυρους στην Α Εθνική, ακολούθησε για τρία χρόνια η Κέρκυρα με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Β Εθνική και αγωνίστηκε και πάλι στη μεγαλύτερη εθνική κατηγορία της Ελλάδος. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ο Εθνικός Πειραιώς, πριν επιστρέψει και πάλι στον ΟΦΗ. Μετά τους ασπρόμαυρους, επέλεξε να αγωνιστεί για δύο χρόνια στη Νίκη Βόλου, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Γ Εθνικής, πριν επιστρέψει στη Κρήτη για λογαριασμό του Ρούβα στον οποίο έμεινε τρία χρόνια.

 

Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στον ΠΟΑ με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ και κέρδισε την άνοδο στη Γ Εθνική στην οποία αγωνίστηκε την αμέσως επόμενη χρονιά με το προσφυγικό σωματείο. Τη δεύτερη χρονιά του στον ΠΟΑ, εργάστηκε παράλληλα στις ακαδημίες του συλλόγου, ξεκινώντας μία προπονητική καριέρα που στη δεύτερη χρονιά του, τον βρίσκει να αναλαμβάνει τον Κεραυνό, ομάδα της Α2 ΕΠΣΗ.

 

Με ανακοίνωση του ο ΠΟΑ, γνωστοποίησε την έναρξη της -προπονητικής- πλέον συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, στον οποίο ευχήθηκε τα καλύτερα. Η ανακοίνωση, αναφέρει: Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Πετρά. Ο Παναγιώτης αναλαμβάνει χρέη προπονητή στη θυγατρική ομάδα του ΠΟΑ, τον Κεραυνό.

 

Ο Παναγιώτης Πετράς τη περυσινή αγωνιστική περίοδο εργάστηκε ως προπονητής στην ακαδημία του ΠΟΑ, ενώ παράλληλα ήταν και ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδος.

 

Μετά από αρκετά χρόνια πλούσιας ποδοσφαιρικής καριέρας, ο Παναγιώτης Πετράς ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αποδεχόμενος παράλληλα τη πρόταση των ανθρώπων του ΠΟΑ να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Κεραυνού.

 

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη καλή σταδιοδρομία ως… προπονητής πλέον και παράλληλα τον ευχαριστούμε για τα όσα πρόσφερε και θα προσφέρει στο μέλλον στην ομάδα μας.

Related posts

Ιάλυσος-Ρόδος 1-1

Abola Team 2

Τον Ηλία Γκίκα απέκτησε και ανακοίνωσε ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 3

Γενική Συνέλευση 25/6 ο Αήττητος Σπάτων

Abola Team 3