free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παπαματθαιάκης: «Το σήμα της φανέλας του Ηρόδοτου είναι μεγάλο και ιστορικό»

Ως μεγάλη ευθύνη, καθώς η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία και βαριά… φανέλα χαρακτήρισε τα νέα του καθήκοντα στον πάγκο του Ηροδότου ο Μανώλης Παπαματθαιάκης σε δηλώσεις που παραχώρησε στο athleticradio.gr.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως χρειάζεται συνέπεια σοβαρότητα από όλους για να είναι η σεζόν πετυχημένη: «Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι προπονητής στον Ηρόδοτο, γιατί το σήμα της φανέλας είναι μεγάλο και ιστορικό. Αυτό από μόνο του συνεπάγεται με σοβαρότητα όχι μόνο από το προπονητικό τιμ αλλά από όλη την ομάδα τη φετινή χρονιά. Όσοι θα είναι μέλη αυτή της ομάδας θα πρέπει να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά για να μπορούμε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά». 

Παράλληλα ο κρητικός τεχνικός μίλησε και για το μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ Αρμίτσε Ορτένγκα με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Λεβαδειακό αναφέροντας:  «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είχα την τύχη να συνεργαστώ στον Λεβαδειακό. Είναι ένα παιδί που κατά την γνώμη μου έχει αδικήσει τον εαυτό του με την πορεία που είχε γιατί τα χαρακτηριστικά του για την θέση που παίζει είναι εξαιρετικά. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και πανέξυπνος. Δεν είναι σκόρερ γιατί αν ήταν θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα  αλλά είναι ο παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις με την ταχύτητα του και την ικανότητα. Νομίζω είναι από τα καλύτερα εξτρεμ που έχει πάρει ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια». 

Related posts

Παρελθόν από το Αιγάλεω ο Καλοπήτας!

Abola Team 3

Πανελευσινιακός: «Μας στέρησε ό,τι δικαιούμασταν η διαιτησία»

Γιώργος Ανανίδας

Ισόπαλο το Λεωνίδιο στο πρώτο φιλικό με την Κ20 της ΑΕΚ

Abola Team 3