free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Κώστας Κριμιτζάς στην τεχνική ηγεσία του Αργοναύτη

Ο 41 χρονος(22-10-1976) Κώστας Κριμιτζάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ιστορικής ομάδος του ΔΑΟ Αργοναύτη και ακόμα ως τεχνικός διευθυντής και την οργάνωση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C.

Σαν ποδοσφαιριστής ο εν λόγω είναι γέννημα θρέμμα του Ολυμπιακού Πειραιώς, με συμμετοχές στις μικτές του Πειραιά και στις Εθνικές Παίδων και Νέων, με πορεία σε Αγία Ελεούσα, Α.Ε Ποντίων, Χαραυγιακό Ο.Φ Γέρακας (Α’ Εθνική Σάλας), κ.α.

Προπονητικά ξεκίνησε να εργάζεται σε ομάδες της Ρόδου και συνέχισε να εργάζεται με επιτυχία σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.( Ήλιος Ιαλυσού, Ηρακλής Μαριτσών, Ηρακλής Χρυσαυγής, Δόξα Γερακαρούς).

Η Διοίκηση εύχεται στον Κώστα Κριμιτζά καλή επιτυχία στο έργο του, έχοντας ως όραμα να επιστρέψει η ιστορική ομάδα του Δ.Α.Ο Αργοναύτη στις επιτυχίες.

 

 

Related posts

Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου (10/3) στον Πειραιά

Abola Team 3

Η ΕΠΣ Πειραιά για την κοπή της πίτας, τις ποινές σε παίκτες στο Κύπελλο, κλήσεις σε απολογία και τα στελέχη της στα ματς του Σαββατοκύριακου (10 και 11/2)

Abola Team 3

Κλήση στα σωματεία Οδηγήτρια και ΑΕ Περάματος, αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά και νέες κλήσεις στις Μικτές

Abola Team 3