free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τζανής και Πατινιώτης τα επόμενα… χτυπήματα του ΠΟΑ

Στη πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του ΠΟΑ με τη διοίκηση του προσφυγικού σωματείου να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση δύο πολύ σημαντικών και παράλληλα ποιοτικών μετεγγραφών! 

Ο λόγος για τον Μηνά Τζανή και τον Θανάση Πατινιώτη, οι οποίοι αμφότεροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΟΑ και εφόσον όλα πάνε καλά θα αποτελέσουν ποδοσφαιριστές του Ατσαλενιώτικου συλλόγου.

 

Ο Μηνάς Τζανής, ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΠΟΑ και το Ατσαλένιο, πριν πάρει μετεγγραφή για τον ΟΦΗ την σεζόν 2004-05 με τον οποίο αγωνίστηκε στη Super League, ενώ την σεζόν 2005-06 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον ΠΟΑ και ακολούθησαν τρεις χρονιές με τον Διαγόρα Ρόδου με τον οποίο αγωνίστηκε σε Γ’ και Β’ Εθνική.

 

Την σεζόν 2009-10, επέστρεψε και πάλι στον ΠΟΑ με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ Εθνική και την αμέσως επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ξεκίνησε ένα ονειρικό ταξίδι με τον Πλατανιά, με τον οποίο αγωνίστηκε σε Γ’, Β’ και Α’ Εθνική μέσα σε τρία χρόνια. Την σεζόν 2013-14 εγκατέλειψε και πάλι την Κρήτη για να αγωνιστεί στον Ηρακλή Ψαχνών, ακολούθησε η Ερμιονίδα πριν επιστρέψει στο νησί για λογαριασμό αυτήν την φορά του Κισσαμικού και ακολούθησε ο Ερμής Ζωνιανών τη σεζόν 2015-16 και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη.

 

Από την άλλη και ο Θανάσης Πατινιώτης είναι γνωστός στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο από το πέρασμα του από τον ΟΦΗ την σεζόν 2015-16 με τον οποίο πανηγύρισε τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Πέραν των ασπρόμαυρων, έχει αγωνιστεί σε Κέρκυρα, Λάρισα, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και Λευκίμμη.

Την απόκτηση του Θανάση Πατινιώτη ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του ΠΟΑ, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τη δεύτερη μετεγγραφή μετά και την απόκτηση του Παναγιώτη Χαμαλάκη. Ο Θανάσης Πατινιώτης στη δήλωση του, δεν έκρυψε την χαρά που θα θα αγωνιστεί σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες του Ηρακλείου, όπως χαρακτήρισε τον ΠΟΑ.

 

Στη δήλωση του, ο Θανάσης Πατινιώτης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω ξανά στο Ηράκλειο, σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του Ηρακλείου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αγωνιστώ γι’αυτήν την ομάδα, θα δώσω το 100% να πετύχει ο ΠΟΑ όποιο στόχο έχει θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο».

 

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΟΑ, ανακοίνωσε την απόκτηση του και τον καλωσόρισε στην οικογένεια της: «Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Πατινιώτη. Καλωσορίζουμε τον Θανάση στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, γεμάτη επιτυχίες».

Related posts

Σπάθας: “Περήφανος για τα παιδιά στο Κερατσίνι”

Abola Team 3

Παρελθόν Φράγκος-Παπαδάκης από τον Ηρόδοτο

Abola Team 2

Παίκτης της Ρόδου και ο Οικονόμου

Abola Team 2