free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέο… αίμα στο Δ.Σ. του Ερμή Ζωνιανών

Σε καλό κλίμα έγινε η Συνέλευση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας με το νέο Δ., που θα έχει 2-3 νέα μέλη, να συγκροτείται σε Σώμα σε λίγες μέρες.

Σε καλό κλίμα έγινε η λαϊκή συνέλευση του Ερμή στο κοινοτικό γραφείο Ζωνιανών, με θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, τον απολογισμό της ποδοσφαιρικής χρονιάς που πέρασε και τον προγραμματισμό της νέας που έρχεται. 

Στο νέο Διοικητικό σχήμα της ομάδας θα μπουν 2-3 νέα άτομα ενώ ο Γιάννης Κάββαλος θα παραμείνει ενεργός στην ομάδα αν και όλα θα εξαρτηθούν, για το αν θα παραμείνει και Πρόεδρος, από την ενδεχόμενη εμπλοκή του στα Διοικητικά του ΟΦΗ.

Το νέο Δ.Σ αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα σε λίγες μέρες ενώ προχωράει ο σχεδιασμός. 

Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Μανώλης Πατεμτζής θα έχει σήμερα μία συνάντηση με τους Διοικούντες την ομάδα στα Ζωνιανά.

Επίσης έγινε γνωστό οτι η μεγάλη Παγκρήτια Γιορτή Βοσκού και Τυριού στα Ζωνιανά του Δήμου Μυλοποτάμου θα γίνει στις 20 Αυγούστου. 

Πρόκειται για την μεγάλη ετήσια εκδήλωση του χωριού, που προσελκύει χιλιάδες κόσμου και προβάλει την παράδοση του τόπου στην παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων αλλά και τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα που σχετίζονται με τη ζωή και τις δραστηριότητες των κτηνοτρόφων στα βουνά του Ψηλορείτη.

Related posts

Γ’ Εθνική: Ενδεχόμενο περαιτέρω καθυστέρησης της επανεκκίνησης λόγω ΕΠΟ

Γιώργος Ανανίδας

Επέστρεψαν Δημακάκος-Πουλάκης στον Ιωνικό

Abola Team 2

Άρεσε ο Ιωνικός Νικαίας στο φιλικό με Παναχαϊκή

Abola Team 2