free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Απέδρασαν» οι Ακαδημίες της Αγίας Ελεούσας

 

Ιδιαίτερα εποικοδομητικό ήταν το ταξίδι των τμημάτων υποδομών της «Σάντα» στην εξωτική Ερέτρια.

 

 

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να συνδυάσουν ποδόσφαιρο, αλλά και διακοπές στην όμορφη Ερέτρια είχαν τα τμήματα Ακαδημιών της Αγίας Ελεούσας.  

Συγκεκριμένα, οι τααλντούχοι παίκτες των «κυανόλευκων» το διάστημα 29 Ιουνίου – 2 Ιουλίου επισκέφτηκαν την όμορφη παραθαλάσσια πόλη της Εύβοιας, όπου συνεττείχαν  στο μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά EVIA Soccer Link Cup. 

Στο εν λόγω τουρνουά, που διεξήχθη  με την υποστήριξη του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας και του τοπικού Απόλλων Ερέτριας, η Αγία Ελεούσα συμμετείχε αυτό το τριήμερο με δύο τμήματα και πιο συγκεκριμένα με το Παμπαιδικό και το Τζούνιορ. 

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ομάδας και Γενικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της Αγίας Ελεούσας Μιχάλης Δαλαταριόφ με συνοδό τον προπονητή Μπάμπη Ταουξή, ενώ στην αποστολή της ομάδας συμμετείχαν και πολλοί γονείς των νεαρών αθλητών της Αγίας Ελεούσας.

Οι αγώνες έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Ερέτριας, έδρα του τοπικού και ιστορικού σωματείου Απόλλων Ερέτριας, γήπεδο το οποίο έχει φυσικό χλοοτάπητα. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος πολλές ομάδες από την Αθήνα, την Εύβοια και από γειτονικούς νομούς, ενώ η διοργάνωση κρίνεται άκρως επιτυχημένη. 

Η ποδοσφαιρική αποστολή του συλλόγου κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς οι νεαροί αθλητές ήταν έδειξαν πειθαρχημένοι, σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο τους, που ήταν η εν γένει καλή παρουσία τους και η αποκόμιση εμπειριών.

 

 

 

 

 

Related posts

Επιστροφή στις νίκες για τη Δόξα Βύρωνος

Παντελίδης Mάνος

Γιώργος Λιαγκάκης-Τόλης Μπακατσέλος (ΑΟΝΑ)

Τάσος Ζαφειρίου

Δύο νίκες και μία ήττα για Αγία Ελεούσα

Ρένος Γιαμπουράς