free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κοτσερίδη και Ρέτσο πήρε η Θήβα, ανανέωσε ο Αργυρίου

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 17χρονο αμυντικό χαφ Ιωάννη Κοτσερίδη και με τον στόπερ Αλέξανδρο Ρέτσο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 17χρονο αμυντικό χαφ Ιωάννη Κοτσερίδη και με τον στόπερ Αλέξανδρο Ρέτσο (Πάνω φωτό). Ο ύψους 1.82 Γιάννης έχει φορέσει την φανέλα του Αιγάλεω και της Κηφισιάς. Ο Αλέξανδρος έχει ύψος 1.90 και έχει αγωνιστεί σε Χαιδάρι και Αιγάλεω ενώ φέτος αγωνίστηκε στην  Γ Εθνική Ολλάνδίας. Εμείς καλωσορίζουμε τον Γιάννη και τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του ΑΟ ΘΗΒΑ και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ».

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ επίσης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Αργυρίου. Ο Νίκος είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαριστές κατα την περσινή χρονιά. Ο Νίκος έχει παραστάσεις απο ομάδες SUPER LEAGUE  καθώς και FOOTBALL LEAGUE έχει αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΚ και φέτος θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής πολυεργαλείο ο οποίος παίζει μπακ και χαφ αφού η ποιότητα του είναι γνωστή.
Νίκο καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

 

Related posts

Δυνατή μεταγραφική κίνηση με Λακαλέ η Προοδευτική

Abola Team 2

Ανανέωσαν Γκούμας και Τσέπας και στον Αήττητο

Abola Team 2

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Πρόκου (vid)

abola10