free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλη μεταγραφή με Γιαλούση ο Ηρόδοτος!

Έναν ποδοσφαιριστή με αρκετές παραστάσεις στις επαγγελματικές κατηγορίες κατάφερε να… κλείσει ο Ηρόδοτος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticradio.gr.

Μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την αμυντική γραμμή των «κυανόλευκων» πραγματοποίησαν οι ιθύνοντες του σωματείου, καθώς σύμφωνα με ασφαλές πληροφορίες του athleticradio.gr το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Λευτέρη Γιαλούση και τη νέα αγωνιστική χρονιά  ο έμπειρος αμυντικός θα φοράει  τη φανέλα του Ηροδότου στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο έμπειρος αμυντικός τη περασμένη χρονιά αποκτήθηκε από τον Κισσαμικό έχοντας συμμετάσχει μάλιστα και σε παιχνίδια της Football League, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Καβάλας, του Ολυμπιακού Βόλου του Αστέρα Τρίπολης και του Εργοτέλη.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο 32χρονος αμυντικός αναμένεται να ανακοινωθεί από την διοίκηση του Ηροδότου τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως τη σεζόν 2003 – 2006 ο Λευτέρης Γιαλούσης αγωνιζόταν με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, ξεκινώντας από εκεί την καριέρα του.

Με αυτή τη προσθήκη το ρόστερ του Ηροδότου ολοκληρώνεται σιγά σιγά, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως οι μεταγραφές θα σταματήσουν εδώ για το… συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Related posts

Συνεχίζεται η προετοιμασία, συμμετοχή στο Κύπέλλο

Abola Team 2

Τον Ηρακλή Ελευσίνας εκτός θα αντιμετωπίσει η Κηφισιά στην 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών-Στην συνέχεια θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Αντίμαχος-ΑΟ Καραβά

Abola Team 3

Κράτησε Ζωντό και Λούκα ο Πανθηραϊκός

Abola Team 2