free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε και Κατσικογιάννη μετά το Μιχελή ο Αήττητος Σπάτων

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Θανάση Μιχελή, ο Αήττητος έκανε μία ακόμα σπουδαία προσθήκη, καθώς ήρθε σε συμφωνία και ανακοίνωσε τον Γιώργο Κατσικογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μιχελή:

«Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΙΧΕΛΗ.

Η οικογένεια του Αήττητου Σπάτων καλωσορίζει τον ΘΑΝΑΣΗ ΜΙΧΕΛΗ και ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Θανάσης μέχρι πρότινος αγωνίστηκε για λογαριασμό της Καλλιθέας.»Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κατσικογιάννη: «Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστη ΓΙΏΡΓΟ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ.Ο Γιώργος Κατσικογιαννης γεννήθηκε στις 5/9/1988 στην Αθήνα, αγωνίζεται στην θέση του μέσου. 
Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου και το καλοκαίρι του 2007 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο όπου και έλαβε μέρος την σεζόν 2007-2008, τα επόμενα 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Λεβαδειακο, η επόμενη ομάδα ήταν ο ΟΦΗ όπου παραχωρήθηκε ως δανεικός για 1 1/2 χρόνο.
Την περίοδο 2011-2012 έπαιξε στην Σούπερ Λίγκα με την φανέλα της Δόξας Δράμας. Από το καλοκαίρι του 2012 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Καλλιθέας.

Ευχόμαστε να έχεις πρώτα απ όλα υγεία και καλή επιτυχία στην οικογένεια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ.»εκ του Γραφείου ΤύπουΤέλος, ο Αήττητος εξέδωσε ανακοίνωση και για τη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.Αναλυτικότερα:

«Με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία και την ευχή για καλή επιτυχία και πορεία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση/προπόνηση της ομάδας μας. Τα περισσότερα από τα νέα αστέρια μας παρόντα που και με την συμμετοχή των παλαιών μπήκαν αμέσως στο κλίμα και έδειξαν όχι μόνο την καλή διάθεση αλλά και αρκετά από τα πλούσια προσόντα τους. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιουνται κανονικά και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα έχουμε και πρωινές προπονήσεις μέχρι να φύγουν για το δεύτερο στάδιο στο Καρπενήσι.
Στις φωτογραφίες βλέπετε τους νέους παίκτες με τον πρόεδρο τον ΜΑΚΗ ΡΑΠΤΗ και στην δεύτερη τους παίκτες στην προθερμανση.
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα..
Καλημέρα και καλή δύναμη.»

Related posts

Αποχαιρέτισε την Προοδευτική ο Φαμπίνιο Μασάδο

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Τι έγινε στους τέσσερις ομίλους

Abola Team

Με Γιδόπουλο στα γκολπόστ ο Ιάλυσος

Abola Team 2