free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσαν Ρουμπής και Νιζάμης στον Αγ. Ιερόθεο

Την συνεργασία του με τον νεαρό γκολκίπερ Φώτη Ρουμπή ανανέωσε τη συνεργασία του ο Αγ. Ιερόθεος.

Ο νεαρός πορτιέρο που αποτέλεσε λίρα εκατό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ‘κιτρινόμαυρη’ εστία για ακόμη μια σεζόν βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και συμφώνησε αφού έδωσε πρώτα τα χέρια

Αναλυτικα το κειμενο

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Φωτη Ρουμπή. Ο ικανότατος πορτιέρο που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία δυο χρόνια συμβάλλοντας την πρώτη σεζόν στην επίτευξη του στόχου της ανόδου και πέρυσι στην ανοδική πορεία της ομάδας μας ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Στον Περιστεριώτικο σύλλογο θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο νεαρός άσος Γιάννης Νιζάμης που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο υψηλόσωμος ασος που η τεχνική του σπανίζει στην κατηγορία και έβγαλε μάτια περυσι στην κατηγορία μπαίνοντας στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων ηρθε σε σύμφωνια με τη διοίκηση της ομαδας βάζοντας την υπογραφή στο νεο του συμφωνητικό.

 

Related posts

Με φάουλ του Χαρακτίδη η Θύελλα Ραφήνας στο ντέρμπι 1-0 την Τριγλία Ραφήνας-Δεν ξέχασαν τον Γιώργο Πιστικό οι δύο αντίπαλοι

Abola Team 2

Η ανακοίνωση του Κερατσινίου για το ματς με Εθνικό και η δήλωση του Βασίλη Σπάθα

Abola Team 3

Παρέμεινε στο γκρουπ των πρωτοπόρων ο Ηλυσιακός (1-2)

Abola Team