free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με Υφαντίδη η «πρώτη» του Διαγόρα

Οι καλοκαιρινές διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα έφτασαν στο τέλος τους, αφού πλέον καλούνται να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους με τον σύλλογο, ενόψει της συμμετοχής του νταμπλούχου Δωδεκανήσου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όπως είχε προαναγγείλει η «δσπορ», σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου προγραμματίστηκε η πρώτη συγκέντρωση του «γηραιού», με τον σύλλογο να την επισημοποιεί με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Στα γραφεία του Γ.Σ. Διαγόρας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00, η πρώτη συνάντηση της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου για την περίοδο 2017-2018.
Οι παίκτες θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας, καθώς επίσης και για τις ιατρικές εξετάσεις που πρόκειται να υποβληθούν πριν την έναρξη των προπονήσεων».
Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα 24 Ιουλίου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η πρώτη προπόνηση του Διαγόρα θα διεξαχθεί στο νεόκτιστο γήπεδο του Α.Σ. Χάλκης, στις 18:00.
Από εκεί και πέρα, στην σημερινή «πρώτη» του συλλόγου αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Χαράλαμπος Υφαντίδης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 18χρονος επιθετικός που προέρχεται από την Κ-20 του ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Διαγόρα και καλώς εχόντων των πραγμάτων, σήμερα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει για να ανακοινωθεί και επίσημα η μετεγγραφή.
Ο Χαράλαμπος Υφαντίδης γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1999 στα Γιαννιτσά και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2002,προερχόμενος από τον Αετό Ακρολίμνης.
Αγωνίζεται στις θέσεις του σέντερ φορ και του ακραίου επιθετικού, έχει ύψος 1.71 και τον χαρακτηρίζει η ταχύτητα και η ευχέρειά του στο σκοράρισμα.
Φήμες και για Petullo
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την ιταλική αθλητική ιστοσελίδα campaniacalcistica.altervista.org ο Διαγόρας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Adriano Petullo.
Πρόκειται για αμυντικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παίξει σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες της Ιταλίας, όπως είναι οι Gattinara, Orlandina και Lecco. Ο Petullo είχε πολλές εμπειρίες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Λιθουανία και στην Δομινικανή Δημοκρατία.
Σύμφωνα με τις σχετικές φήμες τον τελευταίο καιρό, ο Petullo βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Διαγόρα και στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει αν το δημοσίευμα έχει βάση.

Related posts

Θέλει παίκτες από τον Ατρόμητο o Αγ. Ιερόθεος!

Abola Team 2

Ο Αστέρας Βάρης απέκτησε τον Ντούνη

Abola Team

Κράτησε λίγες μέρες!

Abola Team