free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε Σελμανάϊ η Θήβα, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των φιλικών

Τον επιθετικό Μάριο Σελμανάϊ απέκτησε η Θήβα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 22χρονο επιθετικό Μάριο Σελμανάι. Ο Μάριος πέρσυ αγωνιζόταν με την φανέλα της Ερμιονίδας και είχε 6 γκολ και 10 ασιστ. Έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Βύζαντα Μεγάρων, Φωστήρα και Ολυμπιακού.

Εμείς καλοσωρίζουμε τον Μάριο στην οικογένεια του ΑΟ ΘΗΒΑ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Με άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Θήβας γνωστοποίησε τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα κατά την περίοδο της προετοιμασίας.Αναλυτικά, η ανακοινωσηΤο Δ.Σ. ανακοινώνει τα φιλικά προετοιμασίας:12 Αυγούστου ΑΟ ΘΗΒΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Κ20 Δημοτικό στάδιο Θήβας.23 Αυγούστου ΑΟ ΘΗΒΑ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ Δημοτικό στάδιο Θήβας.3 Σεπτεμβρίου ΑΟ ΘΗΒΑ-ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ10 Σεπτεμβρίου ΑΟ ΘΗΒΑ-Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ Δημοτικό στάδιο Θήβας.Το παιχνίδι με τον Ταμυναικό δεν έχει οριστεί ακόμα έδρα διεξαγωγής η οποία θα γίνει γνωστή σε λίγες μέρες. Οι ώρες διεξαγωγής των φιλικών θα οριστούν ανάλογα τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.Με εκτίμησηΤο Δ.Σ.

Related posts

Nέος πρόεδρος στον Γιούχτα o Nίκος Μπουνάκης

Abola Team 2

Οριστικά παίκτης του Αήττητου Σπάτων ο Τσιλιγκίρης

Abola Team 2

Αποχωρήσεων συνέχεια στο Αιγάλεω!-Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται Γιάννης Σκοπελίτης και Κώστας Κάρδαρης

Abola Team 2