free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Συμφωνία με τον αμυντικό Μανώλη Πάχο ο ΑΣ Ποντίων

Ο αμυντικός Μανώλης Πάχος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣ Ποντίων.

Σε συμφωνία με τον Μανώλη Πάχο έφτασε η ομάδα μας. Ο 24χρονος αμυντικός μετά από επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Λουρίδα αποφάσισε να υπογράψει για τον επόμενο χρόνο στον ΑΣ Ποντίων υπό την παρουσία του ταμία, Φώτη Μαστρογιαννούδη.

Ο νεοαποκτηθής ποδοσφαιριστής είναι βασική επιλογή του προπονητή μας, Νίκου Kανελλόπουλου μιας και συνυπήρξαν στην ΑΕ Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα την περασμένη σεζόν έχοντας 27 συμμετοχές, 4 γκολ. Ο Μανώλης Πάχος έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ιωνικό ενώ, έχει περάσει και από Ελλάς Ποντίων, Αγία Ελεούσα, Ηφαιστο, ΑΕ Νικαίας.

 {Ερχομαι σε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα}, τόνισε λίγο μετά την συμφωνία το τρίτο απόκτημα της ομάδας μας κι συνέχισε: {Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κοουτς αλλά και ο σύλλογος. Με την πρώτη επικοινωνία ήλθε και η συμφωνία και αυτό τα λέει όλα}.

Αυτή είναι η 3η μεταγραφή της ομάδας μας μετά τους Σώζων και Γαβριηλίδη κι δεν αποκλείεται μέσα στις ημέρες να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις. 

Related posts

Λύθηκε η συνεργασία του ΑΣ Ποντίων με τον Παύλο Δαούτη

Abola Team 2

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι τώρα ματς στα πρωταθλήματα Πειραιά σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team 3

Η ΕΠΣ Πειραιά για την μη διεξαγωγή αγώνων στο γήπεδο Περάματος, για το ΣΕΦ, για τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, για τη σχολή διαιτησίας, για αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής και για τα στελέχη της στα ματς του Σαββατοκύριακου (6 και 7/1)

Abola Team 3