free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε… λατινοαμερικάνικους ρυθμούς ο Διαγόρας μεταγραφικά

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση του Διαγόρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ωστόσο, η μετεγγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του «γηραιού» δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν σημαντικά κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ της ενίσχυσης του συλλόγου, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Ανδρέα Σταύρου.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», η διοίκηση των νταμπλούχων Δωδεκανήσου, έχοντας φυσικά και την σύμφωνη γνώμη του έμπειρου τεχνικού, κινείται για την απόκτηση δύο Λατινοαμερικάνων ποδοσφαιριστών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον έναν αθλητή έχει προκύψει προφορική συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες προς διευθέτηση που αφορούν τα χαρτιά του για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του, ενώ με τον δεύτερο ποδοσφαιριστή οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Τα ονόματα των αθλητών δεν έχουν διαρρεύσει από τον «γηραιό», όμως η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό και έναν επιθετικό που έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας για να αγωνιστούν και οι συστάσεις που τους συνοδεύουν κάνουν λόγο για εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Άλλες πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι ο μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρίσκεται την Δευτέρα στο νησί μας, για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Διαγόρα.
Από εκεί και πέρα, από ημέρα σε ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μετεγγραφή του νεαρού επιθετικού Χαράλαμπου Υφαντίδη, που από χθες βρίσκεται στο νησί μας.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Διαγόρας ήδη έχει αποκτήσει τους Μανώλη Στεφανάκο, Κώστα Σαμολαδά, Αντώνη Γιόνδη, Κυριάκο Ευαγγελιδάκη, Χαράλαμπο Γεωργίου, Αναστάσιο Τσουρούτη και Δημήτρη Μπουρού.

Related posts

Μεταγραφάρα βόμβα μεγατόνων στην θέση του τερματοφύλακα ο Ατρόμητος Πειραιά

Abola Team 3

Μένει ελεύθερος ο Καμμένος

Kώστας Παλαιολόγος

Κατσικοκέρη καλεί ο Ηρόδοτος

Abola Team 3