free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γύρισαν Κοντίδης, Κωνσταντόπουλος στον Γκυζιακό

 

Την επιστροφή τους στην ομάδα της Κυψέλης πραγματοποίησαν οι δύο πολυσύνθετοι ποδοσφαιριστές

 

 

 

Στην ένταξη δύο παικτών, οι οποίοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν την ομάδα, προχώρησε η διοίκηση του Γκυζιακού.  

Για τις περιπτώσεις των Λάμπρου Κοντίδη και Σωτήρη Κωνσταντόπουλου ο λόγος, οι οποίοι επέστρεψαν στην ομάδα της Κυψέλης, όπου έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν και την έχουν οδηγήσει σε επιτυχίες, Ο μεν Κοντίδης είναι 23 ετών, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αν επιδείξει ιδιίτερα αξιόλογο βιογραφικό.

Έχει θητεύσει με ιδιαίτερη επιτυχία στην Κ-20 της ΑΕΚ, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Νέας Ιωνίας την περίοδο όπου οι «κυανοκίτρινοι»  αγωνίζονταν στα «σαλόνια» τη Γ’ Εθνικής. Γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν στον Γκυζιακό από την προηγούμενη θητεία του και θεωρείτια βέβαιο ότι θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο φετινό εγχείρημα της ομάδας της Κυψέλης. 

Το έτερο απόκτημα, ο Σωτήρης Κωνσταντόπουλος, είναι 32 ετών ξεχωρίζει στη θέση του ανασταλτικού μέσου κι εκτός από την παλαιότερη παρουσία του στον Γκυζιακό έχει να επιδείξει αξιόλογη παρουσία σε Διάνα Ηλιούπολης, Λαύρα Αργυρούπολης, ενώ την προηγούμενη σεζόν φιγούραρε με τα χρώματα του Αστέρα Εξαρχείων.

 

 

Related posts

Κουσάνας: «Να φανούμε πιο συνεπείς στην έδρα μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Επέστρεψε ο Σάσσαλος στο τιμόνι του ΑΟ Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

Καλλέργης: «Όλα για τη νίκη κόντρα στον Χολαργό»

Kώστας Παλαιολόγος