free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θωράκισε την άμυνα του με Μουσταφίδη ο Ηλυσιακός που πήρε και Σουλελέ!

Ο σύλλογος του Ζωγράφου ανακοίνωσε τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Καλλιθέας, Παύλος Μουσταφίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το τμήμα ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Παύλου Μουσταφίδη. Ο Παύλος αγωνίζεται ως στόπερ, είναι μία μεταγραφή ουσίας και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει λύσεις στην ομάδα μας. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κηφισιά, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Καλλιθέα στην Β’ και στην Γ’ Εθνική. Καλωσορίζουμε τον Παύλο, στην οικογένεια του Ηλυσιακού».

Μετά την απόκτηση του Παύλου Μουσταφίδη, η ομάδα του κέντρου προχώρησε σε ακόμη μια σπουδαία κίνηση ενισχύντας το δυναμικό τους και προσθέτωντας εμπειρία και ποιότητα στη φαρέτρα της.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Παπασύρου θα προπονείται από εδω και στο εξής ο 27χρονος ακραίος επιθετικός, Φώτης Σουλελές. Ο πρώην άσος της Κηφισιάς μετά από συνάντηση που ειχε στα γραφεία του συλλόγου συμφώνησε προκειμένου να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση τα τελευταία χρόνια αφού και στον Εθνικό Πειραιά με τις εμφανίσεις του φρόντισε να πείσει εκείνους που είχαν αμφιβολίες.

Μεγάλες εμφανίσεις πραγματοποίησε και με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης την περίοδο που η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε το πρωτάθλημα στην Δ’ Εθνική, ενώ σημαντική συνεισφορά είχε στην άνοδο του Πανελευσινιακού από την Γ’ Εθνική στην Football League.

Παράλληλα, ο ικανότατος άσος έχει περάσει από τον Φωκικό.

Related posts

Αίας Σαλαμίνας: Επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Βουτσινάς

Abola Team

Βελλίνης: «Είναι μονόδρομος για τον Εργοτέλη η άνοδος»

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Ντέρμπι σε Νέα Σμύρνη και Κορυδαλλό

Abola Team