free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γενικός αρχηγός ο Διαμάντης στον ΑΟ Χαϊδαρίου

Το νευραλγικό πόστο του γενικού αρχηγού ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου τνω δυτικών προαστίων.

 

 

Ο Δημήτρης Διαμάντης είναι οριστικά ο αντικαταστάτης του Αντώνη Χατζηκωνσταντίνου στο πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας του ΑΟ Χαϊδαρίου.  

Μετά το σοβαρό θέμα που προέκυψε, η νεοσύστατη διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων κινήθηκε αστραπιάια και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε ότι το καλύτερο την δεοδμένη στιμή για την ομάδα θα ήταν η πρόσληψη του Δημήτρη Διαμάντη. Κάτι το οποίο συνέβη, με τον Διαμάντη να αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντ αμε ιδιαίτερη ευχαρίστηση. 

Με την συγκεκριμένη κίνηση η νεοσύστατη διοίκηση των «κυανέρυθρων» αποδεικνύει περίτρανα ότι συνεχίζει να στελεχώνεται με ανθρώπους καταξιωμένους στο χώρο του ποδοσφαίρου, που μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα με τις γνώσεις τους τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο οργάνωσης.  

Ο 37χρονος, που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΑΟΧ, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής του εφηβικού. 

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, έχοντας αγωνιστεί στη Super League, ενώ αδιαμφισβήτητες είναι και οι ηγετικές του ικανότητες, αφού έχει διατελέσει και αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης.

Related posts

Ψάχνουν για γυμναστή στην Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Σίφουνας ο Χαραυγιακός 4-0 εκτός έδρας την Αθηναϊδα

Abola Team 3

Επιστροφή Αντώνη Κατσούδα στην Δόξα Βύρωνος

Abola Team 3