free page hit counter
21 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τρεις αποχωρήσεις για τους Λέοντες

Την αποδέσμευση των Μιχάλη Πουλίδη, Γιώργου Λαθύρη και Κώστα Τσέκου ανακοίνωσαν οι Λέοντες. 

 

 

Με αρκετά αλλαγμένο πρόσωπο αναμένεται να παρουσιαστούν οι Λέοντες στον νέο «μαραθώνιο» της Γ’ ΕΠΣΑ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων συνεχίζουν την εφαρμογή του μεταγραφικύ τους πλάνου προχωρώντας σε ορισμένες σημαντικές διορθωτικές κινήσεις, 

Κάτω σαπό αυτό το πρίσμα ανακοινώθηκε η αποχώρηση τριών παικτών, οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης». 

Ο λόγος για τον 28χρονο τερματοφύλακα Μιχάλη Πουλίδη,  τον 31χρονο μεσοεπιθετΙκό Γιώργο Λαθύρη, όπως επίσης και τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Τσέκο, οι οποίοι ήδη αναζητούν να βρπυν τον επόμενο στθαμό της καριέρας τους. 

Από την άλλη πλευρά εντείνεται η κινητικότητα, που έχει να κάνει με την επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση. Σύμφωνα με ασφαλεις πληροφορίες, οι ιθύνοντες των Λεόντων είναι σε επαφές για την απόκτηης τουλάχιστον δύο ακραίων επιθετικών, που θα προσδώσουν ποιότητα και ταχύτηητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

 

Τέσσερα δυνατά τεστ 

Την διεξαγωγή των τεσσάρων πρώτων σημαντικών φιλικών τους αγώνων που θα δώσουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, ανακοίνωσαν οι Λέοντες. 

Συγκεκριμένα, θα αναμετρηθούν κατά σειρά με Γ.Σ. Καισαριανής (26/8), Αστέρα Ζωγράφου (30/8), Άτλαντα Κυψέλης (2/9) και Εθνικό Αστέρα (6/9) . Δυαντ΄λα φιλικά, όου ο τεχνικός Παναγιώτης Μορφίδης αναμένεται να προβεί σε πολλές δοκιμές παικτών. 

Η έναρξη της θερινής προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 21 Αυγούστου.

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Τελικός με την Κηπούπολη»

Το 16 στα 16 η Κηπούπολη 4-0 εκτός τον Φωστήρα Καισαριανής

Abola Team 3

Συνεχίζουν τις μεταγραφές οι Αμπελόκηποι αλλά και…. τις προπονήσεις!

admin