free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ενισχύεται συνεχώς η Αλσούπολη!

Την απόκτηση τεσσάρων ακόμη αξιόλογων παικτών ανακοίνωσε ο σύλλογος των βορείων προαστίων.

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση σε όλα τα μέτπα συνεχίζει ακάθεκτη η Αλσούπολη! Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα έχουν όλα τα έχεγγυα να δώσουν το κάτι παραπάνω» και να εκτοξεύσουν την ποιότητα της ομάδας ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν.  

Σε αυτότ ο πλαίσιο, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν σε τέσσερις ακόμη σημαντικές προσθήκες . Συγκεκριμένα, με τα χρώματα της Αλσούπολης θα φιγουράρουν την ερχόμενη σεζόν οι 24χρονοι  μεσοαμυντικοί Γεράσιμος Κατσαρός, Γιώργος Πλατανιάς, οι οποίοι αποκτήθηκαν «πακέτο» από τον Μακρυνιακό, ομάδα της ΕΠΣ  Αιτωλοακαρνανίας. 

Παράλληλα, στην ομάδα εντάχθηκαν επίσης ο 19χρονος επιτελικός μέσος Φώτης Μαυρουδής , ο οποίος επέστρεψε από την ΑΕ Ηρακλείου, όπως και ο 18χρονος τερματοφύλακας Αιμίλιος Γιαζίζης, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν υπερασπιζόταν την εστία της Κηφισιάς κι επέστρεψε στον σύλλογο. 

Από την άλλη πλευρά, παρελθόν αποτελούν για την Αλσούπολη ο αμυντικός μέσος  Δημήτρης Μύττης και δεξιός οπισθοφύλακας Γιώργος Μπουρλέσης, οι οποίοι βρίσκονται σε διαδικασία ανεύρεσης νές ποδοσφαιριής στέγης. 

Καλαϊτζίδης: «Πάμε για το καλύτερο φέτος» 

Τη αισιοδοξία του για την επερχόμενη σεζόν εξέφρασε ο Παναγιώτης Κλααϊτζίδης., Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με το σωματείο του Γαλατσίου μιλώντα ςστο «Αbola.gr» δεν έκρυψε την ακλονητη πίστη του για τις δυνατότητες της ομάδας του:

«Tα πάντα λειτουργούν εξαιρετικά πλέον στην ομάδα μας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την γενικότερη προσπάθεια  που γίνεται τόσο στο κομμάτι τνω μεταγραφών, όσο και γενικότερ ααπό πλευράς οργάνωσης.Πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να ανυπομονούμε να ξεκιν΄σηουεμ προετοιμασία. Ξεκάθαρος στόχος μας την νέα σεζόν, θα είανι να πετύχουεμ μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία»

 

 

 

Related posts

Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε η Νέα Ιωνία

Ρένος Γιαμπουράς

Ιεράπολη-ΑΟ Ιλίου 1-0

Abola Team 3

Πήρε ο χαλκηδονικος το Γουδέλη

admin