free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Μπαμ» με Καρέλη το Κερατσίνι!

Την ένταξη του 20χρονου μέσου από τον Παναργειακό ανακοίνωσαν οι «ροσονέρι».

 

 

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει ακάθεκτο το Κερατσίνι! Οι νεοφώτιστοι μετά από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου Αντώνη Αραβαντινού, ολοκλήρωσαν μάι ακόμη σπουδαία προσθήκη, αφού προχώρησαν στη απόκτηση του 20χρονου μέσου του Παναργειακού Παναγιώτη Καρέλη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«O AΠΟ Κερατσίνι ανακοινώνει την  έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Καρέλη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, έχει γεννηθεί στις 23-9-1997 και μέχρι πρόοτινος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Παναργειακό, με τον οποίο είχε 25 συμμετοχές και 2 γκολ. 

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού Αργολίδας και είναι χαρακτηριστικό πως οι “Ροσονέρι” τον απέκτησαν μετά από μάχη με αρκετές ομάδες και τον Πρόεδρο του συλλόγου μας κο Αραβαντινό, να κάνει κίνηση ματ ,πριν ο παίκτης υπογράψει σε άλλο σύλλογο του Πειραιά.  

Ο Καρέλης είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και σε ρόλο αριστερού μπακ αλλά και εξτρέμ και στις δύο πλευρές. 

 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναυπλαικό, έπαιξε και στον Ερμή Κιβερίου ,αφού ο Παναργειακός τον απέκτησε σε ηλικία 17 ετών και τον έδωσε δανεικό στον Ερμή και  φέτος ήταν πραγματικά η χρονιά της καθιέρωσης.»

Related posts

Στο ρόστερ της Χαλκίδας εντάχθηκαν οι νεαροί Βέλης και Μετοχιάτης

Abola Team 2

Εισιτήρια των 5 ευρώ θα δώσει ο Αήττητος στους φιλάθλους του που θα ταξιδέψουν στο Άργος

Abola Team 3

Τρεις μήνες εκτός ο Μπουσινάκης της Χαλκίδας!

Abola Team 2